KNAC Taxatiedag bij Classicsworld in Rogat

23 okt, 2021

Er staat weer een nieuwe KNAC Taxatiedag gepland, en wel op 23 oktober aanstaande. Ging het de vorige keer om een Taxatiedag in Waalwijk, dit keer gaan we naar een wat noordelijkere locatie: Classicsworld in Rogat, bij Meppel. In november organiseren we dan nog een Taxatiedag in het midden van het land.

We zijn te gast bij vader en zoon (Hans en Jim) van Tartwijk. Zij hebben vanuit de liefhebberij voor klassiekers in 2007 eerst Cooperworld rond klassieke Mini’s opgericht. Inmiddels is dit het grootste Classic Mini Center van ons land.
Ondertussen meldden zich ook veel eigenaars van andere, vooral Britse klassiekers aan de balie, hetgeen in 2010 resulteerde in de oprichting van Classicsworld. Zo ontstonden twee prachtige bedrijven, waar u terecht kunt voor het zoeken naar een klassieker, of een bezoek kunt brengen aan de showroom waar vele auto’s in alle prijsklassen staan. Taxaties worden uitgevoerd door de uit Sneek afkomstige TMV-taxateurs Wiebren en (zoon) Arjen de Jong. De kosten voor een taxatie bedragen 99 euro, rechtstreeks ter plaatse te voldoen aan de taxateur. U kunt onderaan via het formulier kenbaar maken welk dagdeel u wilt komen.

Wilt u met de beste verzekering met uw oldtimer of youngtimer rijden, kijk dan eens naar onze oldtimer verzekering of onze youngtimer verzekering.

Aanmelding KNAC Taxatiedag 23 oktober

* Verplicht om in te vullen

Deze artikelen zijn misschien ook interessant voor u