KNAC Taxatiedag bij E & R Classics in Waalwijk

Zoals elk voorjaar organiseert de KNAC weer een taxatiedag en wel op 27 mei. Plaats van handeling is – niet voor het eerst – E & R Classics in Waalwijk. U kunt hier uw auto voor 110 euro door een erkende taxateur laten taxeren, hetgeen in het geval van calamiteiten extra houvast biedt bij het in kaart brengen van de werkelijke waarde van uw auto.

E & R Classics (erclassics.com) is een bekende naam in klassiekerland en naar eigen zeggen ontstaan vanuit passie voor oldtimers en klassieke auto’s. Het bedrijf is tot ver over de grenzen actief, zowel als het gaat om de inkoop, verkoop als bemiddeling. Ook voor een APK, laswerk, spuitwerk, een onderhoudsbeurt of een reparatie bent u hier welkom. In basis gaat het om alle merken, maar de nadruk ligt op MG, Triumph, Austin Healey, Jaguar, Porsche en de klassieke Ford Mustang. Ook voor liefhebbers die graag zelf hun oldtimer willen restaureren heeft E & R Classics voldoende keuze, het is zelfs mogelijk om het bedrijf het restauratietraject te laten begeleiden. E & R heeft doorlopend zo’n 400 oldtimers te koop. Er is tijdens de taxatie van uw auto (reken op een uurtje) of als u even zo moeten wachten dus veel te zien! 

Inschrijven

Om al te lange wachttijden te voorkomen kunt u bij het reserveren van een taxatie via onderstaand formulier een dagdeel opgeven dat u het beste uitkomt. U ontvangt later een bevestiging van het geplande tijdstip. U dient de nota rechtstreeks aan taxateur Freek Alewijn, van Alewijn Taxaties. Binnen enkele weken na de taxatie ontvangt u het complete taxatierapport per mail thuis. 

De heer Alewijn heeft meer dan 50 jaar ervaring in de autobranche en taxeert sinds 1997 klassieke auto en youngtimers. Hij is lid van VRT (Verenigd Register Taxateurs), beëdigd lid RETM (Register Expert Taxateur Motorvoertuigen) en lid van meerdere autoclubs. 

Aanmelding KNAC Taxatiedag 27 mei 2023
Via onderstaand formulier kunt zich aanmelden voor de taxatiedag. Gelieve een dagdeel te selecteren dat u het beste schikt. U rekent op de dag zelf € 110,- af bij de taxateur.

* Verplicht om in te vullen

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors