KNAC Taxatiedag bij E&R Classics

17 nov, 2018

De KNAC organiseert op 17 november  weer een taxatiedag. De locatie is E&R Classics, Kleinweg 1 in Waalwijk, een plek waar een klassiekerliefhebber zich niet zal vervelen als hij even moet wachten. De taxateurs zijn deze dag de heren Mark van Broekhoven en Dennis Rietveld, beide registertaxateurs, aangesloten bij TMV.

E&R Classics is ontstaan vanuit de passie voor oldtimers en klassieke auto’s. Door hoge kwaliteit en servicegerichtheid is E&R Classics uitgegroeid tot een van de grootste oldtimerhandelaren van Europa gespecialiseerd in inkoop, verkoop en bemiddeling van oldtimers en klassieke sportauto’s. De drie eigen werkplaatsen met meer dan 40 in oldtimers gespecialiseerde monteurs garanderen de technische support van de aangekochte oldtimers. In de showroom staan meer dan 250 prachtige oldtimers op u te wachten om bekeken te worden.

De kosten voor een taxatie bedragen op deze speciale taxatiedag 90 euro. Een goede taxatie kost tijd en daarom wordt er op 17 november volgens afspraak gewerkt. Inschrijven voor een van de vier dagdelen kan via deze link naar de webshop.

Deze artikelen zijn misschien ook interessant voor u