KNAC Taxatiedag in Waalwijk zit vol

02 nov, 2019

Enkele keren per jaar hebben KNAC-leden de mogelijkheid hun auto tegen een zeer schappelijk tarief officieel te laten taxeren. Zeer aanbevelenswaardig, want dat geeft u zowel bij wederverkoop als in geval van schade extra zekerheid. Ook dit najaar is er weer zo’n taxatiemogelijkheid, te weten op zaterdag 2 november bij ER Classics, Kleiweg 1 te Waalwijk. Helaas zit deze dag al vol!

De vooraf aangemelde auto’s kunnen op het als voorkeur aangegeven dagdeel terecht voor een taxatie door Loek Ploeg (aangesloten bij VRT) of Bart Jan de Laat (TMV). De taxatie zal zo’n drie kwartier in beslag nemen, maar intussen hoeft u zicht niet te vervelen. Er is koffie en in de showroom van ER Classics hoeft een autoliefhebber zich nooit te vervelen. De kosten voor de taxatie zijn 90 euro en dienen rechtstreeks contant te worden voldaan aan de taxateur. 

ER Classics

Vanuit passie voor oldtimers en klassieke auto’s is ER Classics ontstaan. Als gevolg van het enorme succes is E & R Classic Cars uitgegroeid tot een van de grootste oldtimerhandelaren van Europa gespecialiseerd in inkoop, verkoop en bemiddeling van oldtimers en klassieke sportauto’s. Zij in- en verkopen een breed assortiment aan oldtimers en klassieke auto’s maar de nadruk ligt op de merken MGTriumphAustin HealeyJaguarPorsche en de klassieke Ford Mustang. Maar u komt ook unieke modellen tegen van andere historische merken als Mercedes-BenzRolls RoyceBentleyCadillacBuickAlfaFiatVolvo en Volkswagen.

Deze artikelen zijn misschien ook interessant voor u