KNAC Taxatiedagen zijn bekend

24 apr, 2021

De KNAC taxatiedagen voor 2021 zijn bekend. Voor zover de coronamaatregelen dat toelaten, vindt er op 24 april 2021 een taxatiedag plaats bij E&R Classics, Kleiweg 1 in Waalwijk. Deze zit inmiddels vol, maar u kunt zich nog wel aanmelden voor de Vredestein Klassieker Taxatiedagen. 

Tijdens de taxatiedag op 24 april kan het zijn dat u even moet wachten, maar een autoliefhebber zal zich in de showroom van E&R Classics niet hoeven te vervelen. Mochten er nog beperkende maatregelen gelden vanwege de coronapandemie, dan zal de KNAC ervoor zorgen dat gepaste afstand kan worden gehouden en dat voldoende ontsmettingsmiddelen beschikbaar zijn.

Vredestein Klassieker Taxatiedagen

Naast deze taxatiedag op 24 april houdt de KNAC in samenwerking met Vredestein op verschillende locaties in het land nog taxatiedagen. U kunt de lijst met locaties en data van deze Vredestein Klassieker Taxatiedagen downloaden via deze link. U kunt zich telefonisch bij het betreffende bedrijf aanmelden voor de taxatiedag. De kosten bedragen 97 euro per taxatie.

E&R Classics

Vanuit passie voor oldtimers en klassieke auto’s is E&R Classics ontstaan. Als gevolg van het enorme succes is E&R Classic Cars uitgegroeid tot een van de grootste oldtimerhandelaren van Europa gespecialiseerd in inkoop, verkoop en bemiddeling van oldtimers en klassieke sportauto’s. Zij in- en verkopen een breed assortiment aan oldtimers en klassieke auto’s maar de nadruk ligt op de merken MG, Triumph, Austin Healey, Jaguar, Porsche en de klassieke Ford Mustang. Maar u komt ook unieke modellen tegen van andere historische merken als Mercedes-Benz, Rolls Royce, Bentley, Cadillac, Buick, Alfa, Fiat, Volvo en Volkswagen.

 

 

Deze artikelen zijn misschien ook interessant voor u