Citroën Rosalie Sedan, 1934

In in een excellent mooie, goede, strakke, originele en onbeschadigde staat verkerende Citroën Rosalie 8A. De Rosalie is volledig opnieuw gerestaureerd, tevens is de volledige elektrische installatie overgebouwd naar 12 volt en een elektrische stuurbekrachtiger is gemonteerd.
Het lakwerk is in een perfecte strakke staat. De ruiten zijn onbeschadigd. De onderzijde is in een prachtige staat gezet en volledig roestwerend behandeld. De auto heeft een vloeistofgekoelde 1.400 cm3 viercilinder motor. Motornr. C25021. Motor draait zeer goed en is ook visueel in zeer goede staat incl. het motor compartiment. De drieversnellingsbak + koppeling zijn in goede staat alsook het stuurhuis, aandrijving en ophanging.  Remsysteem gereviseerd, schokbrekers goed, uitlaat goed, accu nieuw 60 Ah.

Het prachtige interieur is volledig gerestaureerd in licht grijs velours. Stuurwiel origineel en goed. Zoals men redelijk goed kan zien op de foto’s verkeert de Rosalie 8A nu in een prachtige en zeer goed verzorgde staat.

 

Prijs: €32.000,-

 

Ton van Heesch
073-5493777
06-21481632

 

vanheeschvervoort@hotmail.com