Kom naar de ALV op Circuit Zandvoort

07 nov, 2018

Op 7 november houdt de KNAC de jaarlijkse Algemene Ledenveradering. En dit keer is dat op een bijzondere lokatie, want we zijn te gast in de Paddock Club op Circuit Zandvoort. Daar start om 16.00 uur al het speciale middagprogramma met een documentaire over autocoureur Ben Pon en prominente gasten uit de racewereld.

Het middagprogramma is zeer de moeite waard. De documentaire die wordt vertoond heet ‘Passing By’, en is gemaakt door Trino Flothuis en Jan de Bont. Het is een korte en humorvolle documentaire uit 1968 over autocoureur Ben Pon. Zijn portret is gedurende een jaar in een losse, vrijmoedige stijl gefilmd, zowel bij Pon thuis, tijdens de jacht als bij autoraces op Zandvoort en de Nürburgring. Ben Pon vertelt erin over zijn fascinatie voor het autoracen, over de spanning en over de gevaren van de sport. In de film komen diverse andere bekende namen aan het woord, onder wie Tonio Hildebrand, die zich verbaast over het feit dat Pon “geen drankje of biertje schuwt, maar toch kans ziet de snelste tijd op de Nürburgring te rijden”.

Bekende coureurs

Voor het middagprogramma zijn overigens diverse coureurs uitgenodigd die de glorietijd van Pon meemaakten, zoals Gijs van Lennep, Michael Bleekemolen, Hans Hugenholtz en Jan Lammers. Ook circuiteigenaar Bernhard van Oranje zal hoogstwaarschijnlijk aanwezig zijn. Bas van Werven, bekend van BNR, zal de middag in goede banen te leiden, alvorens hij ’s avonds tijdens de ALV na goedkeuring van de vergadering wordt geïnstalleerd als nieuw bestuurslid van de KNAC. Kortom: er staat u een uniek middagprogramma te wachten dat van 16.00 tot 18.00 uur zal duren, waarna het tijd is voor het beroemde KNAC ALV-stamppottendiner.

ALV

Misschien hebt u geen tijd om aan het schitterende middagprogramma deel te nemen en kunt u alleen ’s avonds op de ALV komen. Dat is geen probleem, want om 19.30 begint de vergadering en die kunt u vanzelfsprekend geheel gratis bijwonen. Deelname aan het middagprogramma plus het stamppottendiner kost 40 euro per persoon. Aanmelden kan via deze link naar de webshop.

Agenda Algemene Ledenvergadering

1 Opening
2 In memoriam: Hugo Graaf van Zuylen van Nijevelt
3 Openingsrede door de voorzitter
4 Verslag van de algemene ledenvergadering d.d. 8 november 2017
5 Terugblik 2017
6 Jaarverslag 2017
7 Décharge van het bestuur en de directie
8 Bestuurswisseling
9 Samenstelling diverse commissies
10 Plannen 2019
11 Goedkeuring begroting / prijzen 2019
12 Contract KNAC Services BV­ KNAC Vereniging
13 Wat verder ter tafel komt
14 Rondvraag
15 Sluiting

Deze artikelen zijn misschien ook interessant voor u