€ 11.250

Opel Kadett GSI Champion 8V, 1991

Met enige tegenzin biedt ik na 23 jaar mijn 2e generatie Opel Kadett GSi champion, te koop aan. In de afgelopen 23 jaar heb ik vol overgave de auto gekoesterd en tot afgelopen jaar altijd overtuigd geweest hem nooit meer weg te doen. Maar persoonlijke omstandigheden en sterk afgenomen interesse zorgen voor het besluit om hem aan een liefhebber aan te bieden die hem de komende 20 jaar net zo koestert als ik heb gedaan.

Het is een echte liefhebbers auto, op H&R verlagingsveren (originele veren aanwezig), verder originele Nederlandse auto en in zeer nette staat.
De auto is een driedeurs GSi Champion van maart 1991, C20ne met 200k op de teller. Hele frisse motor en originele luxe champion interieur in perfecte staat. Bestuurdersstoel gerenoveerd. Lakwerk (2005 geheel opnieuw gespoten) zeer netjes. Heeft natuurlijk wel wat kleine imperfecties hier en daar na 18 jaar. Staat sinds 2006 droog in de garage en komt alleen buiten met mooi weer.
Originele radio en speakers (hersteld). Originele boekjes, sleutels enz. Zeer groot onderhoud gehad twee jaar geleden waarbij onder andere ook alle rubbers van de ophanging vernieuwd zijn en alles is opgefrist. Uitsluitend originele Opel onderdelen gebruikt al die jaren en nergens maar dan ook echt nergens op bezuinigd. 

Originele velgen helemaal gerenoveerd en nieuwe continental banden 2016. (origineel af-fabriek Conti). Apk tot juli 2023 (inmiddels om de 2 jaar). Volledige facturen documentatie en fotomateriaal beschikbaar op aanvraag. 

Ik zie hem graag naar een liefhebber gaan die er goed voor gaat zorgen. De vraagprijs lijkt misschien hoog, dit is naast de auto best bespreekbaar maar deze fijne auto is het dubbel en dwars waard. Inmiddels is dit type uitermate zeldzaam geworden. Het betreft een tweede generatie Champion met luxe stoffen bekleding en op een setje verlagingsveren na, geheel conform fabrieks stats herbouwd. Het befaamde adremaschilt klopt perfect, incl radio en speakers. De originele veren aanwezig.

De auto rijdt de afgelopen jaren niet meer dan van apk naar apk en hooguit 60-100km tussendoor.
Daarom staat hij inmiddels geschorst in de garage. Naar mijn idee een absolute liefhebbersauto, twee originele sleutels, originele boekjes aanwezig incl service/onderhoudsboekje enz enz.
Taxatierapport tot 1 sept geldig en na de laatste taxatie zijn er nog veel verbeteringen aangebracht dus zal de taxatiewaarde nog hoger uitkomen.

Kleur

Metallic bordeaux rood

Interieur

Antraciet luxe stoffen bekleding

Contact opnemen

Info: Patrick Van Voorn
E-mail: patrick.v.voorn@gmail.com
Tel: 0621650530

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors