Masterclass elektronica speciaal voor old- en youngtimers

12 okt, 2019

Docent Ardy Notenboom geeft op 12 oktober een masterclass over een onderwerp dat veel leden zal aanspreken (en hoofdbrekens kost!): de elektronica in old- en youngtimers. En geen zorgen, voor deze masterclass is geen specifieke voorkennis vereist.

Ardy heeft een achtergrond in het reguliere onderwijs (natuurkunde) en was later werkzaam als docent informatiebeveiliging. Als hobbyist restaureerde hij diverse oldtimers, inclusief de kabelbomen daarvan. Hij werkte bovendien mee aan tal van restauratieprojecten van andere oldtimer-eigenaren.

BOVAG Huis

Deze interessante masterclass vindt plaats in het centraal gelegen BOVAG Huis aan de A12 bij Bunnik (Kosterijland 15, 3981 AJ). Speciale aandacht gaat uit naar zaken als de accu, dynamo (of lichtspoel), spanningsregelaar, startmotor, de verbruikers, de kabelboom, het schema, 6 volt/12 volt, spanning, stroom, vermogen, weerstand, energie, meetinstrumenten en het opsporen van storingen.

Programma en kosten

  • 09.30 – 10.00 Ontvangst met koffie/thee en koek
  • 10.00 – 11.00 Theorie deel 1
  • 11.00 – 11.15  Pauze
  • 11.15 – 12.15  Theorie deel 2 en gelegenheid tot het stellen van vragen

Als KNAC-lid betaalt u voor deze masterclass 29,50 euro. Voor niet-leden geldt een deelnameprijs van 39,50 euro. Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen en om de diverse onderdelen die Ardy meeneemt goed te bekijken.

Deelname

Uiteraard is het aantal beschikbare plaatsen beperkt, zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht kan worden gegeven. Wilt u deelnemen, meldt u dan aan via deze link naar de webshop

Deze artikelen zijn misschien ook interessant voor u