Meld u nu aan voor de ALV in Druten

Op zaterdag 5 november is het weer tijd voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV) van de KNAC. Als lokatie is dit keer gekozen voor Metropole Classic Cars in Druten. 

Zoals elk jaar is er een interessant omlijstend ochtendprogramma en dit keer is dat een bezoek met rondleiding aan het Metropole Classics & Vrachtwagenmuseum – een privéverzameling – en een lunch gevolgd door een rondleiding door de Metropole Collection. In het laatste geval gaat het om auto’s die te koop staan. Dit ochtendprogramma start om 10.30 uur met een ontvangst en eindigt om 14.00 uur als de algemene ledenvergadering begint. Deelname aan dit interessante ochtendprogramma met lunch en twee rondleidingen kost 35 euro per persoon.

Wie alleen de algemene ledenvergadering wil bezoeken wordt vanaf 13.30 uur verwacht in het museum. Een half uurtje later start dan de algemene ledenvergadering met een voordracht door minister Harbers van Infrastructuur en Waterstaat. Naar verwachting eindigt de vergadering om ongeveer 15.00 uur, waarna er nog een afsluitende borrel is. Het bezoek aan de algemene ledenvergadering is natuurlijk gratis. 

Programma

De tijdlijn ziet er (onder voorbehoud) als volgt uit:

  • 10.30 uur Ontvangst voor leden bij ochtendprogramma
  • 10:30 – 11:00 uur Koffie/thee met lekkernij in de centrale hal 
  • 11:00 – 12:00 uur Bezoek met rondleiding Metropole Classics & Vrachtwagen museum (dit is de privéverzameling)  
  • 12:00 – 13:00 uur Lunch 
  • 13:00 – 14:00 uur Rondleiding Metropole Collection (dit zijn de auto’s die te koop staan) 
  • 14:00 – 15:00 uur Algemene Ledenvergadering met voordracht minister Harbers van Infrastructuur en Waterstaat
  • 15:00 – 16:00 uur Borrel 
  • 16:00 uur Einde 

U kunt zich voor de algemene ledenvergadering van de KNAC op 5 november aanmelden via deze link.

Unieke collectie old-, young- en newtimers

Metropole Druten herbergt een unieke collectie oldtimers, youngtimers en newtimers. Deze bijzondere privécollectie is het resultaat van een jarenlange wereldwijde zoektocht van ondernemer Frans van Haren naar klassieke, vintage en exclusieve automobielen. De verzameling omvat zo’n 130 modellen: sportscars, limousines, cabrio’s, racewagens, muscle cars tot en met ‘tiny classics’. Er is ook een bijzondere deelexpositie met enkele Alfa Romeo’s uit de dertiger jaren te zien, terwijl u in vitrines alle mogelijke auto-emblemen en motorkapornamenten aantreft. Een absolute ‘must see’!

metropoledruten.nl

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors