Met korting naar Bleekemolen KNAC Experience

23 aug, 2018

Altijd al willen weten hoe het voelt om autocoureur te zijn? Zelf het circuit op met een Lamborghini Huracan en Porsche 911 in racetrim? Het kan op 23 augustus tijdens de speciale Bleekemolen KNAC Experience. En u betaalt er slechts 299 euro voor in plaats van 489 euro.

De Bleekemolen KNAC Experience vindt plaats op het circuit van Zandvoort, waar op die dag een keur aan exotische sportwagens voor u gereed staat. Onder begeleiding van professionals kunt u onder meer het circuit op met een McLaren of een Lamborghini Huracan.

Het gaat om een leerzaam, spectaculair en gezellig dagprogramma voor iederéén, dus ook als u nog niet eerder op het circuit of in dit kaliber supersportwagens reed bent u van harte welkom.

Inclusief theorie en lunch

De dag begint om 10.00 uur met een ontvangst en theoriegedeelte, waarna de deelnemers in groepen worden verdeeld. Elke groep heeft een vaste begeleider die ervoor zorgt dat het programma vlekkeloos verloopt. Helmen en beschermende kleding – indien van toepassing – worden bij de onderdelen beschikbaar gesteld. Om 13.00 uur wordt er een lunch geserveerd.

Reken erop dat u gedurende de dag kennis maakt met (zelf) rijden in supersportwagens, duinrijden en meerijden in een driftende Mustang, om maar wat te noemen! Om 17.00 uur wordt de Driving Experience afgesloten met de huldiging van de drie beste deelnemers.

Deze aanbieding is geldig voor één persoon. U wordt dan ook gevraagd om uw lidmaatschapsnummer. De inschrijving sluit op 6 juli a.s. Schrijf u dus snel in voor deze zo unieke dag tegen een sterk gereduceerd tarief. Dat kan rechtstreeks bij Bleekemolen Race Planet, aanmelden via kelly@raceplanet.nl.

Deze artikelen zijn misschien ook interessant voor u