Navigatiecursus voor beginners met de KNAC en de DHRC

Op 4 februari en 11 maart 2023 kunt u als KNAC-lid weer deelnemen aan de navigatiecursussen van de DHRC (Dutch Historic Rally Club). Hier maakt u als beginnend navigator (m/v) in één dag kennis met de meest voorkomende systemen die bij toerritten en rallyritten worden gebruikt, de eventuele apparatuur die u voor in de auto kunt aanschaffen, de beste manieren om u op en rally voor te bereiden, en nog veel meer. 

De navigatiecursus vindt plaats bij het IVA, Buntlaan 2 in Driebergen. In de middagpauze krijgt u een uitstekende lunch aangeboden, daarna gaat u op pad om in een oefenrit het geleerde in de praktijk te brengen. Na afloop van de cursus kunt u met de cursusleider, DHRC-bestuursleden en uiteraard met elkaar, napraten onder het genot van een drankje en hapje. De DHRC wijst erop dat het bezit van een klassieker of rally-geprepareerde auto niet nodig is en dat de cursus óók voor de bestuurders zinvol is. Al was het alleen al om erachter te komen waarmee de navigator naast hem of haar onderweg te maken krijgt. De kosten van de navigatiecursus voor beginners bedragen 60 euro per persoon voor KNAC-leden, niet-leden betalen 20 euro meer.

Inschrijven voor de cursus van 4 februari 2023 kan via deze link, past de datum van 11 maart beter bij uw agenda, dan kunt zich inschrijven via deze link.

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors