Oldtimer van het jaar fotowedstrijd

Het stemmen is begonnen!

Wij danken alle deelnemers voor zijn of haar inzending.

Sinds 1 augustus is de stemronde begonnen. Er zijn al aardig wat foto’s die de nodige stemmen hebben gekregen, klik voor de top 10 op deze link.

De ene foto nóg origineler dan de andere. Van zijaanzicht tot modderfoto, van panne aan de weg, tot picknicken in de buitenlucht. Wat een pareltjes van inzendingen komen er voorbij.

Wij vragen iedereen, KNAC lid of geen lid, oldtimerbezitter of niet, zijn of haar stem uit te brengen. Kijk rustig door de inzendingen heen en laat u verbazen door de creativiteit van de deelnemers!

Beste deelnemers, deel uw inzending op social media en fora!

De winnaars van de fotowedstrijd worden bepaald door het aantal stemmen dat zij krijgen.

Heeft u een foto ingezonden? Deel deze dan met uw vrienden, collega’s, autoclub- en forumgenoten en social media zodat zij met één enkele klik op uw inzending kunnen stemmen.

 

Wilt u volgend jaar ook meedoen?

Stuur een email met als onderwerpregel “Meedoen aan Oldtimer van het jaar 2018!” naar redactie@knac.nl zodat wij u volgend jaar per email laten weten of en wanneer de fotowedstrijd start.

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?
Column
Carl Höhner - Waarnemend voorzitter

Zoveel mensen, zoveel wensen

Het ledenonderzoek dat wij onlangs lieten uitvoeren heeft een schat aan informatie opgeleverd! Honderden van u namen de [...]

Toon alle KNAC columns
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club