Autoliefhebber? Dan is de KNAC wat voor u!

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) is de langst bestaande autoclub van Nederland (anno 1898) en spant zich in voor mensen met een passie voor hun auto, nieuw of klassiek. Onze leden kunnen rekenen op persoonlijke service en een breed pakket aan diensten. Denk aan pasklare verzekeringen, meerdere rally’s en ritten per jaar, workshops, pechhulp die verder gaat dan die van alle andere aanbieders en acht keer per jaar een schitterend automagazine.

Er zijn geen verplichtingen aan verbonden, de aanbieding na afloop van de proefperiode is vrijblijvend. U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.

Maak gratis kennis met de KNAC en ontvang een magazine cadeau!

 

Verificatie

 

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?
Column
Carl Höhner - Waarnemend voorzitter

Zoveel mensen, zoveel wensen

Het ledenonderzoek dat wij onlangs lieten uitvoeren heeft een schat aan informatie opgeleverd! Honderden van u namen de [...]

Toon alle KNAC columns
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club