Rij met korting in uw favoriete droomauto op Circuit Zandvoort

Altijd al eens in uw favoriete droomauto willen rijden? En ook nog eens op een circuit? Dan heeft de KNAC een aantrekkelijke aanbieding voor u: de Bleekemolens Race Planet Super Experience. Op vrijdag 31 maart kunnen KNAC-leden met 15 procent korting deelnemen aan zo’n geweldige dag.

De Bleekemolens Race Planet Super Experience op Circuit Zandvoort omvat een behoorlijk intensief dagprogramma, dat al begint om 08.00 uur ’s morgens met de ontvangst en briefing. Om 09.00 uur start het actieve programma, onderbroken door een lunch. Tussen 16.15 en 17.15 uur kan iedereen weer bijkomen van alle opgedane ervaringen tijdens een gezellige borrel in het clubhuis.

Maar we lopen op de zaken vooruit. Want tijdens Bleekemolens Race Planet Super Experience draait alles om het rijden in een keur aan auto’s. Wat te denken van een McLaren 540C of een Mercedes-AMG GT. Ze staan allebei voor u klaar tijdens Bleekemolens Race Planet Super Experience. Los hiervan neemt u plaats in minder exotische maar óók heerlijke auto’s voor een rondje ‘ijsrijden’, een slipproef, een dragrace met een Dodge Charger, terreinrijden en een rondje in een open Formule Renault. Een ongekend programma dus, dat voor onvergetelijke momenten zal zorgen.

Aanmelden

Normaal gesproken kost het volledige dagprogramma inclusief lunch 580 euro per persoon. KNAC-leden krijgen op vrijdag 31 maart echter 15 procent korting: inclusief btw en lunch dus 493 euro per persoon. Belangrijk is wel dat u zich vooraf inschrijft via raceplanet.nl en daar de kortingscode MNDMJ3FZ invult. Alvast veel (voor)plezier gewenst!

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors