Schrijf nu in voor de Herfsttocht door het prachtige ‘Groene Hart’

Het is nog volop zomer, maar voor je het weet is het weer tijd voor de laatste KNAC-rit van het jaar, de Herfsttocht. Als datum is dit keer gekozen voor 11 november en de rit voert door het schitterende ‘Groene Hart’ van Nederland.

Het onvermoeibare KNAC Rittenteam, dat eerder dit jaar al tekende voor de succesvolle Voorjaarsrit en de IVA Classica, heeft voor de Herfsttocht veel moois in gedachten. Het thema is ‘grenzeloos mooi’, met als steekwoorden ‘de Limes’ en ‘het Groene Hart’.
De Limes is de aanduiding van de noordelijke grens- en verdedigingszone van het Romeinse rijk, en dan praten we over pakweg tweeduizend jaar geleden. Vijf eeuwen lang liep het Nederlandse deel van deze grens over een lengte van tweehonderd kilometer langs de Oude Rijn, grofweg van Lobith naar Katwijk. 

Het Groene Hart is een veenweidegebied dat ligt tussen de vier grootste steden van ons land en wordt gekenmerkt door de vele plassen, sloten en rivieren die dit gebied doorklieven. Rijdend door het Groene Hart zult u, waar mogelijk, geattendeerd worden op nog zichtbare overblijfselen van de Limes. 

Schrijf nu in

De Herfsttocht belooft met een overvloed aan boeiende, historische ingrediënten een prachtige rit te worden en een waardige afsluiter van het klassiekerjaar voordat uw auto weer de winterstalling ingaat.

De exacte startlocatie van de Herfsttocht is nog niet bekend, maar het tijdschema zal vrijwel identiek zijn aan wat u van een KNAC-rit gewend bent. Dat betekent dat u vanaf 9.00 uur wordt verwacht op de startlocatie voor koffie/thee met een koek en een korte presentatie. waarna ongeveer een uur later de start zal zijn. Deelname aan de Herfsttocht kost 149 euro per equipe van twee personen, inclusief ontvangst met koffie/thee en koek, rallyboek en rallyschild, lunch en afsluitende borrel.

U kunt zich verzekeren van een plekje op de startlijst door nu al in te schrijven via deze link. Wacht niet te lang, want het aantal equipes is gelimiteerd op honderd. 

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors