Schrijf u nu in voor de KNAC Herfsttocht

06 okt, 2018

Het lijkt nog ver weg, maar hij komt sneller dan je denkt: de KNAC Herfsttocht. Zet 6 oktober dus in uw agenda of, beter nog, schrijf meteen in, want het wordt een onvergetelijk rit, waarin we een deel van de rally Parijs-Amsterdam rijden. Dat was 120 jaar geleden – in 1898 – de eerste internationale autorally en niet geheel toevallig ook het jaar waarin de NAC werd opgericht.

De KNAC-Herfsttocht 2018 staat in het teken van prachtige buitens en kastelen; gelegen in schitterende landschappen. Al dit fraais in het gebied tussen de Duitse grens bij Nijmegen, via West Maas en Waal, de Betuwe en de Utrechtse Heuvelrug naar Haarzuilens gelegen aan de rand van het Groene Hart.

Ook is deze Herfsttocht een ode aan de KNAC die dit jaar 120 jaar bestaat. Ter gelegenheid van dit jubileum is van 25 tot en met 28 april jongstleden de historische, eerste grensoverschrijdende automobielrit van Parijs naar Amsterdam opnieuw gereden. Nu met klassieke auto’s van voor de Tweede Wereldoorlog.

Een deel van de route die zij gereden hebben is ingepast in de KNAC-Herfsttocht 2018. De Herfsttocht start, voor het merendeel van de deelnemers, op de binnenplaats van het historische kasteel Doornenburg, in de gelijknamige plaats. Dit kasteel dateert uit de veertiende eeuw.

De ochtendrit leidt de deelnemers door een schitterend landschap naar het Maarten Maartenshuis in Doorn. Na de lunch wordt wederom door een prachtig landschap gereden naar de finishlocatie in Haarzuilens gelegen onder de rook van kasteel De Haar. Bij de finishlocatie wordt de rit afgesloten met een drankje en een hapje en natuurlijk met de prijsuitreiking.

In de tocht inbegrepen is de ontvangst met koffie/thee, lunch, de afsluitende borrel met hapjes, het routeboek en een rallyschild. De kosten van deze tocht bedragen 125 euro. Inschrijven kan nu al via deze link naar de webshop.

Deze artikelen zijn misschien ook interessant voor u