Schrijf u snel in voor de KNAC Innovatie Training

23 okt, 2020

Zou u zelf willen voelen hoe een noodstopsysteem werkt? Of uw auto laten inparkeren terwijl u ernaast staat? En ervaren hoe al die nieuwerwetse assistentiesystemen op moderne auto’s werken? Dat kan op vrijdag 23 oktober tijdens de KNAC Innovatie Training in Zandvoort! U kunt dan zelf diverse proeven doen in de nieuwste BMW’s om met tal van nieuwe snufjes kennis te maken.

De KNAC Innovatie Training wordt gehouden op het fraaie complex van BMW Driving Experience Slotemakers (de vroegere antislipschool van Rob Slotemaker), pal naast de ingang van het circuit. Voor dit speciale evenement zijn er in principe 40 plaatsen beschikbaar. Maar als het aantal inschrijvingen groter is, dan wordt een tweede dag in het leven geroepen. U doet overigens, om het makkelijk en overzichtelijk te houden, rechtstreeks zaken met BMW Driving Experience Slotemakers en u rijdt ook in BMW’s van de school.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 12.00-12.30u ontvangst en uitgebreid lunchbuffet
  • 12.30-13.00u welkomstwoord en uitleg programma
  • 13.00-13.45u 1e serie proeven assistentiesystemen
  • 13.45-14.30u 2e serie proeven assistentiesystemen
  • 14.30-14.45u pauze
  • 14.45-15.30u 1e serie rijvaardigheidsproeven
  • 15.30-16.15u 2e serie rijvaardigheidsproeven
  • 16.15-16.45u afsluiting en uitreiking Awards

Kosten en inschrijven

Het doel van de KNAC Innovatie Training is om u ‘live’ kennis te laten maken met de vele innovaties waarvan auto’s tegenwoordig, al dan niet verplicht, worden voorzien. Dit, aangevuld met een aantal rijvaardigheidsproeven, zorgt niet alleen voor een heel leuk en afwisselend, maar zeker ook leerzaam programma. Inclusief een uitgebreide buffetlunch en ongelimiteerd koffie, thee en chocolademelk betaalt u slechts 99 euro. Let wel: uw eigen auto (gratis parkeren) heeft niets te lijden, want u rijdt in BMW’s van de school. Inschrijven kan via deze link naar de website van bmwdrivingexperience.nl. Hier kunt u de training ook meteen afrekenen.

Deze artikelen zijn misschien ook interessant voor u