Deukje? Kom naar de ‘Deukendokter’

17 mrt, 2018

Ergert u zich ook zo aan dat ene deukje in uw verder puntgave auto? Dat kan vaak in een uurtje tijd tegen bescheiden kosten verwijderd worden. Bijvoorbeeld tijdens de ‘spot repair-dag’ op 17 maart met klassiekerliefhebber, KNAC-lid en ‘deukendokter’ Ben v.d. Wijgert.

Ben v.d. Wijgert heeft veel ervaring in het verwijderen van deukjes en kleine beschadigingen uit het plaatwerk van klassieke auto’s. Tijdens de KNAC ‘spot repair-dag’ kan Ben één of twee deukjes per auto verwijderen. Dat kost, afhankelijk van de beschadiging, circa een uur. Gaat het om één deuk dan kost dat 55 euro, de kosten voor twee deuken bedragen 100 euro. Gaat het om een complexere deuk dan kost dat meer tijd en kunnen de kosten natuurlijk wat hoger uitvallen.

Privéverzameling

Inschrijven voor een deze spot repair-dag kan via de webshop. Gelieve bij inschrijving uw naam, e-mail adres, lidmaatschapsnummer en uw telefoonnummer te vermelden. Ook het merk en type van de auto zijn van belang, evenals kenteken en bouwjaar. Daarnaast wil Ben v.d. Wijgert graag vooraf weten of de auto nog zijn originele lak heeft of niet. Ziet u toch af van reparatie omdat de kosten hoger uitvallen, dan krijgt u het vooraf betaalde bedrag terug. Het kan zijn dat u even moet wachten tot de deukendokter met het vorige KNAC-lid klaar is. Maar u hoeft zich niet te vervelen, want Ben v.d. Wijgert heeft een interessante privéverzameling klassiekers die u intussen kunt bekijken. De Deukendokter is gevestigd aan de Zoggelsestraat 60 in Heesch (ten oosten van Den Bosch). Bij voldoende belangstelling zal nog een tweede KNAC spot repair-dag worden georganiseerd.

Deze artikelen zijn misschien ook interessant voor u