Unieke KNAC Sterrit start op drie locaties

De KNAC is jarig en dat vieren we groots. Want afgezien van het recent gehouden symposium en een jeugdevenement later dit jaar, staat op 1 september een unieke toerrit op het programma, de KNAC Sterrit. De rit start simultaan vanaf drie locaties verdeeld over het land met in totaal 375 equipes die vanaf ongeveer 14.30 uur feestelijk zullen finishen op het Concours d’Elégance Paleis Soestdijk, waarvan de KNAC hoofdsponsor is. 

De drie startlocaties verdeeld over Nederland zijn Den Haag, Den Bosch en Lelystad, waar vanaf 9.30 uur de eerste deelnemers worden weggevlagd. Via een fraaie bolletje-pijltje route wordt er koers gezet richting Soestdijk, maar onderweg is er nog een lunch. Daarna rijden de deelnemers naar een speciaal voor de Sterrit-deelnemers gereserveerde parking bij het Concours d’Elégance Paleis Soestdijk. 

De drie routes van de Sterrit zijn uitgezet door een van de beste route-uitzetters van ons land, Jan Berkhof, die naast de Tulpenrallye ook tien jaar lang de Gijs van Lennep Legend heeft uitgezet. Aangekomen op Paleis Soestdijk kunt u als deelnemer in de paleistuinen uw ogen uitkijken naar al het moois, variërend van de meest exclusieve oldtimers tot in de puntjes verzorgde youngtimers, stands met nieuwe auto’s en alles daar tussenin. Uiteraard zijn er ook verschillende KNAC-stands, want we zijn net als vorig jaar hoofdsponsor van het Concours d’Elégance Paleis Soestdijk, dat inmiddels tot de mooiste events van Europa mag worden gerekend. 

Start op drie locaties

Zoals genoemd zijn er drie startlocaties voor de KNAC Sterrit, Den Haag, Den Bosch en Lelystad. Op elke startlocatie zullen 125 equipes van start gaan. De kosten per equipe van twee personen bedragen 125 euro all-in. Dat laatste zeggen we met nadruk, want inbegrepen bij de Sterrit zijn:

  • een uniek rallyschild
  • een routeboek
  • de speciale KNAC-jubileumbadge (één per equipe, zie afbeelding hieronder)
  • koffie/thee bij vertrek
  • lunch onderweg
  • twee toegangstickets tot het Concours d’Elégance
  • parkeren op loopstand van de paleistuinen
  • en een borrel met hapjes in het KNAC-paviljoen

Hoewel er veel beschikbare plaatsen zijn voor deze KNAC Sterrit, verwacht we veel belangstelling. Wacht dus niet te lang met aanmelden via de webshop. 
Wilt u zich aanmelden voor de KNAC Sterrit klik hieronder dan op de gewenste startlocatie.
Startlocatie Den Haag
Startlocatie Den Bosch
Startlocatie Lelystad

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors