KNAC reis- en/of annuleringsverzekering

Met de KNAC perfect verzekerd op reis!

Gaat u binnenkort op reis naar het buitenland? Dan is het slim om bij de KNAC een (doorlopende) reis- en/of annuleringsverzekering onder te brengen. Dan is hulp en ondersteuning bij pech of schade en het eventueel annuleren van geboekte hotels perfect verzekerd.

 
 
Bij het afwikkelen van claims met betrekking tot autopech of -schade in het buitenland, worden sommige kosten niet of niet volledig vergoed op basis van het KNAC-lidmaatschap. Denk daarbij aan telefoonkosten, extra overnachtings- en verblijfkosten en misgelopen dagen op de vakantiebestemming.

De KNAC Breakdownservice is immers gericht op voertuighulp, zoals repatriëring van de auto en/of caravan. De KNAC reis- en/of annuleringsverzekering richt op andere en bijkomende schadekosten. In de praktijk begeleidt de KNAC leden wel bij het verhalen van die kosten op hun reisverzekeraar, maar in de praktijk is dat vaak omslachtig, omdat de KNAC niet de tussenpersoon voor deze verzekering is.

De afwikkeling van de genoemde bijkomende kosten gaat veel vlotter door de (doorlopende) reis- en/of annuleringsverzekering onder te brengen bij de KNAC. Dan heeft u alles in één hand. En voor de premie hoeft u het niet te laten!

Meer informatie over deze verzekeringen vindt u in de polisvoorwaarden doorlopende reis/annuleringsverzekering of in de polisvoorwaarden kortlopende reis/annuleringsverzekering

 

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?
Column
Carl Höhner - Waarnemend voorzitter

Zoveel mensen, zoveel wensen

Het ledenonderzoek dat wij onlangs lieten uitvoeren heeft een schat aan informatie opgeleverd! Honderden van u namen de [...]

Toon alle KNAC columns
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club