Volg KNAC op Twitter en Facebook

De KNAC presenteert zich nu ook in social media als dé club voor autoliefhebbers met passie voor klassiekers, youngtimers en nieuwe auto’s. Op Facebook en Twitter brengt de KNAC onder meer autonieuws en nieuws over evenementen en clubs.
Heeft u een profiel op Facebook dan kunt u nieuwsberichten van de KNAC ontvangen door op de Facebook-pagina van de KNAC op ‘vind ik leuk’ te klikken.

Voor wie (ook) op Twitter actief is, heeft de KNAC een Twitter-kanaal: www.twitter.com/knacnl.
Met deze social media is snelle interactie mogelijk tussen de KNAC en zijn leden en belangstellenden. Denk daarbij aan discussies, het uitwisselen van kennis en het delen van nieuws, foto’s, video’s en links.

Meldt u dus snel aan op de Facebook-pagina van de KNAC en/of volg de KNAC via Twitter.

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?
Column
Carl Höhner - Waarnemend voorzitter

Zoveel mensen, zoveel wensen

Het ledenonderzoek dat wij onlangs lieten uitvoeren heeft een schat aan informatie opgeleverd! Honderden van u namen de [...]

Toon alle KNAC columns
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club