Voorjaarsrit gaat door Land van Maas en Waal

De lente is slechts enkele weken oud als de eerste KNAC-rit van het jaar op de kalender staat, de Voorjaarsrit. Voor zaterdag 13 april heeft het KNAC rittenteam als seizoensopener een prachtige tocht uitgezet door het Land van Maas en Waal en deel van de zuidoever van de Maas. Het is een rustig deel van ons land met fraaie landelijke weggetjes en dus bij uitstek geschikt voor een mooie toertocht.

We hebben voor de Voorjaarsrit wederom gekozen voor een beproefd concept, namelijk de start, lunch en finish op dezelfde locatie. Maar het is natuurlijk wel een heel bijzonder locatie, want we zijn te gast bij Appeltern Adventure Gardens, bij menigeen beter bekend als de Tuinen van Appeltern.

Dit is een schitterend park voor tuininspiratie en buitenbeleving. Niet alleen krijgt u als bezoeker interessante informatie over tuinieren, tuinaanleg en tuintrends, een bezoekje is ook gewoon gezellig. Hier staat de tijd even stil, heeft men geen haast, maar wél tijd voor elkaar. Honden zijn welkom op de locaties die we met de Voorjaarsrit aandoen, maar u dient ze wel aan de lijn te houden en het terrein schoon te houden (als uw hond zijn behoefte doet, moet u dit zelf opruimen).

Schrijf nu in!

Inschrijven voor de KNAC Voorjaarsrit 2024 rit kan nu al via deze link naar de webwinkel. De ervaring leert dat u hiermee niet te lang moet wachten, want de rit is altijd erg populair en snel volgeboekt. Deelname aan de KNAC Voorjaarsrit komt per equipe op 155 euro, inclusief ontvangst met koffie/thee, lunch, rallyschild en routeboek.

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors