Voorjaarsrit op de Veluwe

23 apr, 2022

Op zaterdag 23 april 2022 staat de KNAC Voorjaarsrit op het programma, waarvoor onze rallycommissie een prachtige rit over de Veluwe heeft uitgezet. En deze route is voor iedereen – ook zonder kaartleeservaring – prima te doen.

De route wordt gereden aan de hand van beschrijvingen, bolletje-pijltje trajecten, kaarten, routepunten en fotosituaties. Komend voorjaar gaan we hier dus voor naar de Veluwe. Het Nationale Park De Hoge Veluwe is gelegen in het zuidwesten van de Veluwe en omvat 5.400 hectare.

De start, lunch en finish vinden op 23 april plaats bij het Park Paviljoen in het Nationale Park De Hoge Veluwe. Vanuit die locatie brengen de routes u over de mooiste delen van de Veluwe. Zowel ’s morgens als ‘s middags beslaan de routes 70 tot 80 kilometer.

Inschrijven en kosten

De kosten voor deelname aan deze wederom unieke KNAC Voorjaarsrit 2022, inclusief routeboek, rallyschild, ontvangst, lunch en afsluitende borrel, komt per equipe van twee personen op 149 euro. Inschrijven en direct betalen kan via deze link. De deelnemersvoorwaarden voor de Voorjaarsrit vindt u hier.

Wilt u met de beste verzekering met uw oldtimer of youngtimer rijden, kijk dan eens naar onze oldtimer verzekering of onze youngtimer verzekering.

Deze artikelen zijn misschien ook interessant voor u