Welkom op Capital Cars & Classics!

16 mrt, 2019 t/m 17 mrt, 2019

De kenners weten ‘m feilloos te vinden, de beurs Capital Cars & Classis, die op 16 en 17 maart wordt gehouden in de historierijke Kromhouthal in Amsterdam. Een beurs waar de top van de klassiekerwereld aanwezig is en waar de KNAC dit keer ook de ledenborrel organiseert. Bovendien kunt u de beurs als lid bezoeken!

Naast bedrijven als Louwman Exclusive (Morgan, McLaren, Maserati), veilinghuis Bonhams en Gassan vindt u in de voormalige scheepsmotorenfabriek aan het IJ in Amsterdam een prachtige parade van bijzondere auto’s, variërend van vooroorlogse ‘barn finds’ tot praktisch nieuwe supersportwagens. Capital Cars & Classics biedt bovendien een aparte show van nieuwe topauto’s. Verder is er rekening gehouden met de fijnproevers onder de bezoekers door een hoogwaardige catering. Daarnaast wordt er gestreefd naar een mooi aanbod van aanverwante aanbieders van lifestyle artikelen, zoals horloges, kleding en autoreizen.

Korting en ledenborrel

De KNAC zal met een stand op de beurs aanwezig zijn en is tevens betrokken bij de rallyrit door Amsterdam die aan de beurs op vrijdag 15 maart voorafgaat. Een van de daarbij te winnen prijzen, de Prix d’Elegance, wordt beschikbaar gesteld door de KNAC. Los hiervan vindt de jaarlijkse KNAC-ledenborrel dit jaar plaats op Capital Cars & Classics, en wel op zaterdag 16 maart van 15.00 tot circa 16.30 uur. U bent van harte uitgenodigd om langs te komen en weer eens even bij te praten; wij zetten hapjes en drankjes klaar.

Als KNAC-lid kunt u de beurs Capital Cars & Classics met korting bezoeken door kaarten te bestellen via deze link. Klik dan op de optie ‘Fast petrolheads’ en u betaalt als KNAC-lid slechts € 18,50 (nog een euro minder dan in ons magazine staat vermeld) in plaats van € 22,50 aan de kassa als u bij het bestellen de kortingscode ‘knackorting’ intikt. 

Kijk voor meer informatie over Capital Cars & Classics op cc-c.nl

Deze artikelen zijn misschien ook interessant voor u