Welkom op de KNAC ledenvergadering

02 nov, 2019

De jaarlijkse ledenvergaderingen van de KNAC zijn steevast drukbezocht, mede gezien de bijzondere locaties (Circuit, Spoorwegmuseum etc.) en sprekers die op deze bijeenkomsten een voordracht geven. De komende algemene ledenvergadering (ALV), op zaterdag 2 november in Baarn, vormt daar zeker geen uitzondering op!

Ledenvergaderingen zijn in eerste instantie bedoeld om de leden – in het geval van de KNAC zo’n 12.500 – op de hoogte te brengen van alle ontwikkelingen rondom hun club, de geboekte resultaten en om hen in contact te brengen met het bestuur, de directie en de medewerkers. Daarnaast wordt de aanwezigen gevraagd om
in te stemmen met mogelijke wijzigingen in tarieven of de samenstelling van het bestuur. Zo ook dit keer, over de herbenoeming van vicevoorzitter Carl Hohner en de voordracht voor een bestuursfunctie van Arjen Schepen, die nu nog lid is van de kascommissie. Arjen Schepen zou in de voetsporen treden van Bas van Werven, die gezien zijn journalistieke werkzaamheden tot zijn spijt moest afzien van een bestuursfunctie.

Swedish Collection

Op de ALV van 2 november staat u bovendien een mooi (facultatief) ochtendprogramma te wachten. Allereerst vanwege de locatie: de prachtige Jardin d’Hiverre, midden op het parkachtige landgoed (annex bomenkwekerij) van de Baarnse ondernemer Hans Blokzijl. Dit ‘winterpaleis’ is, naast het bekende Groene Paviljoen, het tweede conferentieoord dat Blokzijl liet bouwen. Voor wie dat wil is het bovendien mogelijk een kijkje te nemen in de Swedish Collection, een privéverzameling van hoogstbijzondere Volvo’s, veelal met een Koninklijke historie.

De ledenvergadering start na de lunch. Onder voorbehoud heeft zich hiervoor ook een spreker uit het politieke landschap aangemeld, die ongetwijfeld op boeiende wijze uit de doeken zal kunnen doen hoe mobiel Nederland eruit gaat zien. Kortom: dat de ALV van de KNAC ook dit jaar weer een bijzonder evenement wordt staat als een paal boven water!

Programma

10.30 – 11.00 Ontvangst ochtendprogramma met koffie/thee en wat lekkers
11.00 – 12.00 Bezichtiging met rondleiding/ uitleg collectie Volvo’s
12.00 – 13.00 Lunch
12.30 – 13.00 Ontvangst leden ALV met koffie/thee en wat lekkers
13.00 – 14.30 Algemene ledenvergadering
14.30 – 15.00 Afsluitende borrel met hapje

Aanmelden

Deelname aan de algemene ledenvergadering is voor KNAC-leden gratis. Er zijn echter wel kosten verbonden aan het facultatieve ochtendprogramma en de lunch: 25 euro per persoon. Meer bijzonderheden zijn te lezen in het komende nummer van ‘De Auto’. Nu al aanmelden voor de KNAC ALV? Dat kan via deze link naar de webshop.

Deze artikelen zijn misschien ook interessant voor u