Wheels in the West

14 juli 2017

Op 30 september en 1 oktober vindt de oldtimer- en klassiekerbeurs Wheels in the West plaats. Dit betekent een kans om uw droomauto te vinden en te genieten van een evenement voor de echte liefhebbers. Het leuke is dat de organisatie een mix wil presenteren van verschillende soorten oldtimers. Er is dus een aanbod van verschillende merken en prijsklassen. Zo kun je bijvoorbeeld Buicks, Porsches, Volvo’s, Mercedes of BMW op onze beursvloer vinden. 

Deze vintage & klassieker beurs is een initiatief van de Stichting Wheels. De unieke verkoop- en tentoonstellingsbeurs vindt plaats op 30 september en 1 oktober 2017 in het Plantariumgebouw te Hazerswoude/Boskoop. Het doel van Wheels in the West is: zaken doen, mensen plezier aan auto’s laten beleven én baten genereren ten behoeve van het slokdarm- en maagkanker fonds (SLMK fonds).

De beurs is een plek waar de handelaren en de liefhebbers van de klassieke auto elkaar kunnen ontmoeten. Op de beurs presenteren zo’n 50 standhouders hun mooiste exemplaren. Naast deze exclusieve auto’s vindt u er ook toebehoren, adviseurs, clubs en verschillende pleintjes waar u kunt genieten van een culinaire versnapering en een lekker drankje. Al met al reden genoeg voor een bezoekje aan dit veelzijdige evenement! 

Deze artikelen zijn misschien ook interessant voor u