Winnaars KNAC Oldtimer van het Jaar fotowedstrijd zijn bekend

De winnaars van de KNAC Oldtimer van het Jaar fotowedstrijd zijn bekend. De foto met de meeste stemmen ziet u hier afgebeeld en die is gemaakt door Daniëlle Hamers. Haar sfeervolle foto van Triumph TR3 uit 1956 bij zonsondergang kreeg 1.432 stemmen.

Op de tweede plaats eindigde Leo van Herk met een foto van een Mercedes 220 SE (904 stemmen) en de derde plaats ging naar Eric van de Pol die voor zijn foto van de Cadillac Fleetwood Sixty Special uit 1954 728 stemmen kreeg. De uitslag van de hele top tien kunt u hier zien. 

We mogen wel stellen dat de eerste KNAC Oldtimer van het Jaar fotowedstrijd een groot succes is geworden. De voorbije maanden werden er 464 foto’s ingezonden. In de maand augustus kon er gestemd worden op de inzendingen en daarvan maakten veel mensen gebruik. We willen iedereen bedanken die een foto heeft ingestuurd en uiteraard bedanken we ook de vele stemmers. 

 

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?
Column
Carl Höhner - Waarnemend voorzitter

Zoveel mensen, zoveel wensen

Het ledenonderzoek dat wij onlangs lieten uitvoeren heeft een schat aan informatie opgeleverd! Honderden van u namen de [...]

Toon alle KNAC columns
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club