Wintertraining voor KNAC-leden

KNAC-leden staan bekend als mensen die de rijvaardigheid hoog in het vaandel hebben staan. Om een en ander weer eens te perfectioneren organiseren we samen met BMW Driving Experience in Zandvoort op 9 december een KNAC Wintertraining van een halve dag. 

U hebt de keuze uit een ochtendprogramma dat start om 8.30 uur (einde 12.45 uur) of een middagprogramma dat om 12.45 begint (einde 17.00 uur). In beide gevallen is de lunch inbegrepen. U krijgt te maken met meerdere oefeningen die belangrijk zijn voor een optimale wagenbeheersing in de winter. Denk aan plotseling uitwijken, of de verschillen tussen onder- en overstuur. U leert hoe te reageren in een reflex in noodsituaties, en hoe u met onvoorziene omstandigheden moet omgaan die nu eenmaal altijd kunnen voorkomen.

Alle oefeningen zijn zo ontwikkeld dat u ze met elke auto kunt uitvoeren: van nieuw tot klassiek, klein of groot. Overigens blijft uw eigen auto gespaard: u rijdt in de BMW’s van de Driving Experience onder leiding van ervaren instructeurs die van elke training een feestje maken. Want we zouden het bijna vergeten: zo’n KNAC Wintertraining is ook nog eens heel erg leuk. 

Rechtstreeks boeken

Of u nu voor de ochtend- of middagsessie kiest, de kosten bedragen 165 euro per persoon, inclusief koffie/thee, lunch en certificaat. U kunt uw training op 9 december eenvoudig zelf boeken via deze link naar de BMW Driving Experience. Na ontvangst van uw betaling is de boeking definitief. Wilt u een extra bezoeker of toeschouwer toevoegen aan de lunch, dan kunt u dit bijboeken. Veel plezier!

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors