Show your Card!

Exclusieve voordelen voor KNAC leden!

Maak optimaal gebruik   van uw KNAC lidmaatschap! Profiteer van het gratis Show your Card!-voordeelprogramma.

Op vertoon van uw lidmaatschapskaart krijgt u voordelen bij onder meer winkels, attractieparken, musea, zwemparadijzen, hotels en   autoverhuurbedrijven op tienduizenden adressen in Nederland, Europa, de Verenigde Staten, Canada en Mexico.

Klik op onderstaande link voor voordelen in Europa:

Voordelen in Europa

https://www.showyourcard.eu/#/

Klik op onderstaande link voor voordelen in de Verenigde Staten:

Voordelen in de Verenigde Staten

Spelregels en voorwaarden Show Your Card!

 • Het Show your Card!-voordeelprogramma is in principe bestemd voor particuliere KNAC leden met zijn of haar partner en kinderen. Dus niet voor KNAC bedrijfsleden.
 • Aanbiedingen zijn correct op het moment van sluitingsdatum van deze gids. Partners kunnen echter altijd hun aanbiedingen intrekken of wijzigen.
 • U kunt alleen gebruik maken van een aanbieding op vertoon van een geldige KNAC lidmaatschapskaart.
 • Toon uw lidmaatschapskaart altijd bij de kassa, balie of bediening van attracties, hotels, autoverhuurbedrijven, restaurants etc direct als u koopt,   incheckt, bestelt o.d. Alleen dan krijgt u de korting. Restitutie achteraf kan nooit.
 • Bestaande boekingen kunnen niet worden omgezet. Dit geldt voor alle aanbiedingen waarbij van tevoren een reservering moet worden gemaakt. U dient dus altijd direct bij boeking de code of het codewoord op te geven welke in deze   gids bij de aanbieding vermeld staat. Ontdekt u na boeking dat er een KNAC Show your Card!-voordeel geldt dan kunt u dat helaas niet meer achteraf claimen. Dit geldt ook voor de aanbiedingen
  die in de loop van het jaar gepubliceerd worden in andere KNAC-publicaties zoals in de Auto™ of via onze website.
 • Voor alle aanbiedingen geldt: niet in combinatie met andere kortingen, aanbiedingen of spaaracties.
 • Voor elke aanbieding geldt: indien voorradig of beschikbaar.
 • Kortingen bij hotels gaan over de officiele kamerprijzen (rack rate™), tenzij anders aangegeven; zij gaan niet over arrangementen of speciale aanbiedingen van het hotel en zijn alleen van toepassing indien geboekt is via   het aangegeven boekingskanaal.
 • Het gebruik van een creditcard levert u veel gemak op. Bij autohuur hoeft u geen borg te betalen en bij hotels is een creditcard bijna onmisbaar. Hotels vragen ernaar bij reservering en hierdoor blijft uw kamer ’s avonds gegarandeerd vrij voor u, ook al komt u later. U kunt hiervoor uitstekend de   KNAC Gold Card gebruiken.
 • Dit programma is tot stand gebracht door de KNAC in samenwerking met een groot aantal zusterclubs en is met de grootste zorg samengesteld. De juistheid van de gegevens is echter mede afhankelijk van informatie die ons door de   partners is verstrekt. Indien die informatie onjuistheden blijkt te bevatten kunnen noch de KNAC noch de zusterclubs hiervoor aansprakelijkheid aanvaarden.
 • De KNAC en de zusterclubs hebben voor hun leden gunstige afspraken gemaakt die altijd gelden in de aangegeven periode, druk of niet druk. Het is echter niet uitgesloten dat deelnemende partners incidenteel speciale acties hebben die nog lagere prijzen opleveren. Vooral hotels hebben soms nog lagere weekendtarieven. Informeer hier vooraf naar.
 • Vaak is reserveren bij partners via internet mogelijk. U krijgt dan echter niet altijd het lagere Show your Card!-tarief. Waar dit wel zo is hebben wij dat bij de aanbieding vermeld. In de overige gevallen is het advies: reserveer per telefoon.
 • De KNAC draagt geen verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van producten en diensten die door de deelnemende partners worden aangeboden. Natuurlijk let de KNAC hier wel scherp op. Hebt u hierover een klacht, wendt u dan rechtstreeks   tot die partner.

Reageren

De KNAC staat open voor opmerkingen en  suggesties:

KNAC
t.a.v. ledenservice
Postbus 93114
2509 AC Den   Haag
Tel: 070-3831612
Fax: 070-3831906
E-mail: ledenservice@video-bank.nl/blogs/blog_knac