KNAC reis- en/of annuleringsverzekering

Perfect verzekerd op reis

Met de KNAC perfect verzekerd op reis!

Gaat u binnenkort op reis naar het buitenland? Dan is het slim om bij de KNAC een (doorlopende) reis- en/of annuleringsverzekering onder te brengen. Dan is hulp en ondersteuning bij pech of schade en het eventueel annuleren van geboekte hotels perfect verzekerd.

Doorlopend verzekerd

VOOR DE ACTIEVE REIZIGER 

Kortlopende verzekering

VOOR INCIDENTELE  REIZEN

Bij het afwikkelen van claims met betrekking tot autopech of -schade in het buitenland, worden sommige kosten niet of niet volledig vergoed op basis van het KNAC-lidmaatschap. Denk daarbij aan telefoonkosten, extra overnachtings- en verblijfkosten en misgelopen dagen op de vakantiebestemming.

De KNAC Breakdown Service is immers gericht op voertuighulp, zoals repatriëring van de auto en/of caravan. De KNAC reis- en/of annuleringsverzekering richt op andere en bijkomende schadekosten. In de praktijk begeleidt de KNAC leden wel bij het verhalen van die kosten op hun reisverzekeraar, maar in de praktijk is dat vaak omslachtig, omdat de KNAC niet de tussenpersoon voor deze verzekering is.

De afwikkeling van de genoemde bijkomende kosten gaat veel vlotter door de (doorlopende) reis- en/of annuleringsverzekering onder te brengen bij de KNAC. Dan heeft u alles in één hand. En voor de premie hoeft u het niet te laten!

Meer informatie over deze verzekeringen vindt u in de polisvoorwaarden doorlopende reis/annuleringsverzekering of in de polisvoorwaarden kortlopende reis/annuleringsverzekering

Verzekeringstip!

Kijk voor een goede verzekering van uw klassieke auto of youngtimer naar de speciale oldtimer verzekering of youngtimer verzekering van de KNAC.

De voordelen van een KNAC-autoverzekering

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors