Bezoekers

024222
Bezoekers vandaag : 384
Gisteren : 483

KNAC Pechhulp

Met de KNAC Breakdownservice bent u snel weer op weg

Pechhulp – ook voor oldtimers en youngtimers

Autopech is vervelend en kan stressvolle situaties opleveren. De KNAC neemt u alle zorgen uit handen: met onze pechhulp KNAC Breakdown Service – ook voor oldtimers en youngtimers – bent u snel weer op weg. Indien u vriendenlid van de KNAC bent, kunt u dit lidmaatschap uitbreiden met pechhulp in Nederland (NL) of ook in Europa (EU). Er is keuze uit een basisdekking of een uitgebreide dekking (Plus). Elk pechhulppakket is uit te breiden met Woonplaats Service. Heeft u naast uw dagelijkse auto nog een klassieker dan is een uitbreiding met de Classic Car Module aan te bevelen.
Een aanhangwagen of caravan is altijd standaard meeverzekerd als deze met de auto is meegenomen. Een kampeerauto heeft dekking in Nederland maar als u ook buiten Nederland rijdt dan moet u uw pechhulppakket uitbreiden met Kampeerauto Service (KAS).
Gezinsleden en uw partner (woonachtig op hetzelfde adres) krijgen korting. Het lidmaatschap van de KNAC is immers persoonlijk, net als het recht op hulp bij pech. 

10 redenen om lid te worden van de KNAC

Pechhulp in Nederland

Vanaf € 33,15 (gezinslid € 20,67) per kwartaal

Pechhulp in heel Europa

Vanaf € 41,47 (gezinslid € 23,14) per kwartaal

Verzekeringstip!

Kijk voor een goede verzekering van uw klassieke auto of youngtimer naar de speciale oldtimer verzekering of youngtimer verzekering van de KNAC.

De voordelen van een KNAC-autoverzekering

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors