Bezoekers

003120
Bezoekers vandaag : 326
Gisteren : 474

Kies voor uw moderne auto de KNAC Autoverzekering

Altijd verzekerd van persoonlijk contact 

De KNAC Autoverzekering heeft belangrijke voordelen voor u:

Exclusief voor u als KNAC-lid is er de KNAC Autoverzekering voor uw personenauto voor uw moderne auto voor dagelijks gebruik. Deze autoverzekering wordt behalve door de voordelige premie, ook gekenmerkt door zaken als: 

Laat uw premie berekenen door onze verzekeringsexperts

Vrijblijvende premieberekening? Vul uw gegevens in

De voordelen van een KNAC autoverzekering

Extra informatie over de KNAC autoverzekering

Wettelijke aansprakelijkheid
(WA)

WA en beperkt casco
(WA plus)

WA en volledig casco
(all risks)

Hulpverlening na een ongeval

Kan de auto door een ongeval, brand of ander van buitenkomend onheil (exclusief een mechanisch gebrek) niet meer rijden? En zijn de bestuurder en passagier(s) niet in staat de auto verder te besturen? Dan krijgt u hulpverlening. In Nederland vervoeren wij u en uw auto naar een bestemming in Nederland.

Een uitgebreidere verzekering?

De KNAC personenautoverzekering biedt de optie voor enkele uitbreidingen van de polis: verkeersrechtsbijstand voor juridische hulp bij conflicten. Bijvoorbeeld bij het verhalen van (letsel)schade op derden, verlies van inkomen, of bij een conflict over de aankoop of reparatie van de auto. Daarnaast is het mogelijk om vervangend vervoer mee te verzekeren. U hebt de keuze uit vervangend vervoer in Nederland of in heel Europa. Een verzekering voor inzittenden kan worden afgesloten met een dekking van € 1.000.000. En tot slot is er een mogelijkheid om accessoires die later zijn ingebouwd in de auto mee te verzekeren. 

Autoverzekering vergelijken

De KNAC biedt u de keuze uit drie soorten verzekeringen. Bij de WA-dekking is alle schade verzekerd die u met uw auto veroorzaakt aan anderen. De verzekering met beperkt casco  biedt u ook een verzekering tegen diefstal van uw auto of schade door een poging tot inbraak. Bovendien wordt de schade aan uw auto vergoed die is veroorzaakt door brand, storm, hagel, bliksem, overstromingen of een aanrijding met een dier. Schade aan uw autoruiten valt ook onder het beperkt casco. 
De derde optie is de volledige cascodekking. Ook wel ’all risks’ genoemd. Deze verzekering vergoed ook de schade aan uw auto bij een aanrijding door uw eigen schuld minus een eventueel eigen risico.

Overige verzekeringen van de KNAC

Het kan dat u een auto alleen voor de hobby gebruikt. Dan bent u bij de KNAC ook aan het juiste adres. Is de auto nog geen 25 jaar oud dan hebben wij ook een youngtimer verzekering met extra bouwjaarkorting of misschien kunt u al kan profiteren van een oldtimer verzekering. Bovendien biedt de KNAC ook een motorverzekering, een fietsverzekering, een caravanverzekering en andere verzekeringen aan.

Laat uw autoverzekering berekenen

De KNAC maakt het u heel makkelijk om te berekenen wat een autoverzekering voor uw moderne dagelijkse auto kost. U vult uw naam, telefoonnummer, email-adres en – indien bekend – uw kenteken in. Dan kiest u of u gebeld wilt worden door een verzekeringsexpert van de KNAC die de mogelijkheden met u doorneemt of u vult online het formulier in om per mail een offerte te ontvangen. 

Veelgestelde vragen

Als u uw auto enige tijd niet gebruikt, kunt u het kenteken schorsen en de verzekering tijdelijk stop zetten. Zodra u weer de weg op wilt gaan, dient u de verzekering weer te activeren en de auto te ontschorsen. Indien in de schorsingsperiode de APK verlopen is, dient u deze te vernieuwen op de dag dat de ontschorsing ingaat. Het is bij tijdelijk schorsen ook mogelijk om alleen het WA-deel van de verzekering te schorsen en de dekking tegen brand-, storm- en diefstalschade door te laten lopen. Een auto is niet gedekt op uw inboedel- of opstalverzekering! Bij het stallen van uw auto in een externe stalling, adviseren wij u uw autoverzekering niet te schorsen.

Bij de KNAC personenautoverzekering hebt u de keuze uit tot 7.500, 7.501 tot 12.000, 12.001 tot 20.000, 20.001 tot 30.000 of meer dan 30.000  kilometer per jaar. 

De KNAC gaat standaard van de dagwaarde uit, maar u kunt ook kiezen voor 3 jaar nieuwwaarde c.q. aanschafwaarde. Bij total loss of diefstal binnen 3 jaar na de aanschafdatum krijgt u de nieuwwaarde (bij een nieuwe auto) of aanschafwaarde (bij een occasion) vergoed mits u de aankoopnota van een bij de KvK ingeschreven autobedrijf kunt overleggen.

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors