Ledenvoordeel

Het KNAC-lidmaatschap biedt u een breed scala aan voordelen: voor onderweg, op vakantie of tijdens een dagje uit. Zo profiteert u als lid niet alleen van een interessant prijsvoordeel op ANWB-winkelproducten en verzekeringen, maar ook bij restaurants en musea in binnen- en buitenland. Zoek en vind hier snel en eenvoudig alle voordelen

Gratis internationaal rijbewijs t.w.v. € 17,95

internationaal-rijbewijs-0814Leden van de KNAC kunnen jaarlijks een internationaal rijbewijs afhalen. Dit rijbewijs is in veel landen (o.a. America, Canada, Zuid-Afrika enz.) verplicht.

Meer informatie


Aanbieding Euromaster

logo-euromasterSpeciaal voor KNAC-leden heeft Euromaster – kijk voor vestigingen op www.euromaster.nl – enkele prachtige aanbiedingen samengesteld

Meer informatie


Gemakkelijk en voordelig parkeren

Nooit meer haasten om de parkeermeter bij te vullen of balen dat u teveel “parkeerbelasting” heeft betaald omdat u eerder weg bent dan gepland.

Meer informatie


Korting op een 3D-fotosessie

Een 3D-foto van XYZ-Imaging is een hightech belevenis van uw prachtige (klassieke) auto, met een uniek en exclusief resultaat.

Meer informatie


Handige KNAC registratie & blokkeerservice

Al de benodigde stappen ondernomen om uw financiën en gegevens te beschermen tegen diefstal en misbruik? Ook de sleutelretourservice wordt in ere hersteld. Maar we doen nog veel meer.

Meer informatie


5 procent korting op een ziektekostenverzekering en de aanvullende pakketten bij VGZ

VGZKlik hier om uw premie te berekenen.
Voor het berekenen van de premie dient u bij ‘collectiviteitsnummer’ 5622 in te vullen.


 

Show your Card!

Alle leden van de KNAC ontvangen een lidmaatschapskaart, waarmee zij ook kunnen profiteren van het gratis Show your Card!-voordeelprogramma. Op vertoon van de KNAC-lidmaatschapskaart krijgen KNAC-leden voordeel in onder meer winkels, attractieparken, musea, zwemparadijzen, hotels en bij autoverhuurbedrijven, op tienduizenden adressen in Nederland, Europa, de Verenigde Staten, Canada en Mexico.

Voordelen in Europa Voordelen in de VS


Tanken met korting

unitedconsumersIn samenwerking met UnitedConsumers kunnen ook KNAC-leden voordelig tanken bij 600 tankstations in Nederland.

Meer informatie

Voordeel bij de ANWB

routekaarten-0514Korting op kaarten, boeken, gidsen enz. in de ANWB winkel en webshop.

Meer informatie

Disclaimer ledenvoordeel

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?
Pechhulp

KNAC Pechhulp

KNAC Pechhulp

  • Hulp langs de weg
  • Vervangend vervoer
  • Transport van de auto


KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

De KNAC Mastercard Gold

  • Makkelijk betalen bij tolpoortjes
  • Aankopen 180 dagen verzekerd
  • Voor slechts 20 euro p/j


KNAC Lidmaatschappen

KNAC lidmaatschappen

Lidmaatschap met pechhulp:

  • In binnen- of buitenland
  • Basis of uitgebreide dekking
  • Met nog diverse opties….
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club