Bezoekers

008726
Bezoekers vandaag : 1131
Gisteren : 1106

Vriendenlidmaatschap merkenclubs

KNAC behartigt ook de autobelangen van autoclubs

Samenwerken voor behoud van ons mobiel cultureel erfgoed

De KNAC is in 2014 begonnen met het verstevigen van de banden met de merkenclubs die zo’n prachtige bijdrage leveren aan het in stand houden van het mobiel cultureel erfgoed. Door de krachten te bundelen wil de KNAC nog beter op kunnen komen voor de belangen van de liefhebber van youngtimers, oldtimers en hobby-auto’s. Daarvoor is het Vriendenlidmaatschap voor merkenclubs in het leven geroepen. Inmiddels hebben zich al meer dan 80 (merken)clubs aangesloten.

Het doel van de samenwerking, die vorm krijgt in het Vriendenlidmaatschap voor merkenclubs, is het bundelen van krachten voor onder meer belangenbehartiging, promoten van het imago van de (hobby)auto, het promoten van wederzijdse activiteiten, het creëren van een platform om kennis en kunde te delen en inkoopvoordeel door schaalvergroting. 

Verzekeringstip!

Kijk voor een goede verzekering van uw klassieke auto of youngtimer naar de speciale oldtimer verzekering of youngtimer verzekering van de KNAC.

Voordelen

Merkenclubs die zich via Vriendenlidmaatschap aanmelden bij de KNAC zijn vanaf dat moment officieel een Vriendenclub van de KNAC en dat geeft recht op bijzondere voordelen. Statutair zijn de Vriendenclubs van de KNAC buitengewone leden genoemd conform artikel 4.5 van de KNAC statuten. En ze hebben recht op het onderstaande pakket: 

Kosten

De kosten voor het Vriendenlidmaatschap voor merkenclubs bedragen drie keer het standaardtarief voor het reguliere KNAC vriendenlidmaatschap, zijnde 3 x € 54,- = € 162,-. Inschrijven voor dit speciale KNAC-lidmaatschap kan via deze website met onderstaand inschrijfformulier. U kunt het inschrijfformulier ook downloaden via deze link en ingevuld opsturen naar KNAC Ledenservice, Postbus 93114, 2509 AC Den Haag.

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors