Routebibliotheek

routebibliotheek-0214-01

Nederland mag dan klein heten, er is ruimte genoeg om op talloze plaatsen in ons land mooie routes te rijden met uw youngtimer, oldtimer of hobbyauto. Daarom is de KNAC gestart met een routebibliotheek.

In de routebibliotheek zijn allerlei ritten te vinden. Als KNAC hebben we enkele ritten toegevoegd die we de afgelopen jaren tijdens onze eigen evenementen hebben gereden. En onze Vriendenclubs hebben enkele routes aangeleverd. Maar het staat iedereen vrij – Vriendenclubs, leden en niet-leden – om onze bibliotheek uit te breiden met nieuwe routes. Op de uploadpagina voor routes staat een formulier om route te kunnen uploaden. Dat kan alleen in PDF-formaat en met enkele basisgegevens. Indien de routes die u wilt uploaden niet in PDF-formaat zijn, dan is het mogelijk om ze te mailen naar ledenservice@knac.nl, wij zullen het bestand dan pogen om te zetten naar PDF. Indien het bestand te groot is, kunt u het sturen via www.wetransfer.com. Bij de routes beperken we ons niet alleen tot Nederland, ook mooie buitenlandse routes zijn welkom.

Bijgaand een overzicht van de routes in onze routebibliotheek. Het gebruik van de routes is geheel vrijblijvend. De KNAC kan geen garanties geven omtrent de juistheid van de routes, mede omdat wegsituaties kunnen veranderen. Het is daarom aan te raden een gekozen route te verifiëren en zonodig aan te passen. We stellen het op prijs als u een eventueel gewijzigde route weer naar ons stuurt, dan blijft de bibliotheek zo actueel mogelijk. 

Op de website van de MG A-type & Magnette Owners Holland Club staan ook nog diverse navigatieritten. Kijk op www.mgato.eu/pages/rit_biblio_nav.html

De Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club (KNAC) – dé club voor liefhebbers van nieuwe auto’s, klassiekers, oldtimers, youngtimers, autonieuws, rijden en reizen – biedt zijn leden ook verzekeringen, pechhulp, youngtimer verzekering, oldtimer verzekering en auto advies. Lid worden?
Column
Carl Höhner - Waarnemend voorzitter

Zoveel mensen, zoveel wensen

Het ledenonderzoek dat wij onlangs lieten uitvoeren heeft een schat aan informatie opgeleverd! Honderden van u namen de [...]

Toon alle KNAC columns
Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club