Bezoekers

003139
Bezoekers vandaag : 345
Gisteren : 474

Camping Key Europe

Lekker erop uit

Ook voor KNAC leden!

Met de Camping Key Europe, de populairste kampeerkaart van Europa, kunnen nu ook KNAC­-leden profiteren van vele kortingen op 3.000 campings in Europa. En omdat de Camping Key kan dienen als legitimatie­bewijs hoeft u ook uw paspoort niet meer af te geven bij de camping­receptie.

Verder biedt de kaart een gratis WA-­verzekering en kunt u als houder elk jaar gratis de nieuwste editie van ‘Erkende Campings’ (t.w.v. 16,50 euro) ophalen in de ANWB Winkel. Kampeergemak in de binnenzak!

Tot voor kort was de Camping Key Europe voorbehouden aan ANWB-leden, maar dat is nu veranderd. Voor 14,95 euro hebt u ‘m als KNAC-lid in huis en kunt u gebruik maken van de vele voordelen. We zetten er enkele op een rijtje:

  • Een vast, laag tarief in voor- en naseizoen. Met z’n tweetjes kampeert u in het laagseizoen al vanaf 10 euro per nacht.
  • Percentage korting in het hoogseizoen. Ook gezinnen die in de schoolvakanties kamperen genieten optimaal van de voordelen van de kampeerkaart CKE.
  • Met korting een bungalowtent, stacaravan of chalet huren. Aantrekkelijk voor campinggasten die het comfort van een kant-en-klaar onderkomen verkiezen.
  • Speciale aanbiedingen. Zoals zeven overnachtingen = zes betalen of 10% korting bij een verblijf van zeven nachten.
  • Vervangend legitimatiebewijs. Op veel campings geldt de ANWB Kampeerkaart CKE als vervangend legitimatiebewijs. Op de kaart staan al uw gegevens vermeld, zodat de campingeigenaar of receptionist u snel en gemakkelijk kan inschrijven.
  • WA-verzekering inbegrepen. De CKE biedt kaarthouders een extra service in de vorm van een gratis WA-verzekering voor (letsel)schade aan derden. De dekking geldt voor maximaal zes personen gedurende het verblijf op de camping, ook in een huuraccommodatie op de camping.
  • De CKE in Scandinavië. Op veel campings in Scandinavië is het handig de kaart te tonen. Zij gebruiken de ANWB Kampeerkaart CKE om het inchecken eenvoudiger te maken en op sommige campings is de kaart zelfs voorwaardelijk of ontvangt u korting.

Vraag de Camping Key Europe aan via deze link.

Klik hier voor meer informatie over de kampeerkaart. 

Reden #1

8x per jaar clubmagazine ‘De Auto’

Reden #2

Uitstekende pechhulppakketten

Reden #3

Repratriëringsgarantie voor uw klassieker

Reden #4

Voordelige (auto)verzekeringen

Reden #5

Gratis Autotechnisch advies

Reden #6

Gratis internationaal rijbewijs

Reden #7

Belangenbehartiging voor automobilisten

Reden #8

Extra voordelen voor leden

Reden #9

Exclusieve ledenevenementen

Reden #10

KNAC (historische) clubbadge

Word lid van de KNAC

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors