Wat u ook rijdt, bij de KNAC zit u altijd goed

Genieten van vrijheid en onbezorgde kilometers, glimmend koetswerk. Dat gevoel deelt de KNAC graag met zoveel mogelijk autoliefhebbers en levensgenieters. Mensen zoals u, die warm lopen voor exclusieve auto-evenementen, 8 x per jaar het prachtige magazine De Auto, korting op verzekeringen voor uw (hobby)auto en volop andere ledenvoordelen. Wij doen u graag een mooi aanbod.

Word nu KNAC-lid voor slechts € 25,-

Besluit u nu KNAC-lid te worden, dan heten we u van harte welkom bij de oudste automobielclub van Nederland. Waar leden houden van ontspannen autorijden en mooie auto’s. Of dat nu moderne auto’s, youngtimers of klassiekers zijn. Maar er is meer…

Met een Vriendenlidmaatschap profiteert u van:

  • 8 x KNAC Magazine ‘De Auto’ (powered by CARROS);
  • gratis internationaal rijbewijs (t.w.v. € 18,95);
  • korting op KNAC (auto)verzekeringen;
  • exclusieve ledenevenementen zoals taxatiedagen, toerrally’s en fabrieksbezoeken;
  • uitstekende pechhulppakketten met extra voordelen in binnen- en buitenland;
  • gratis autotechnisch advies en voorlichting.

Sluit nu af

Aanvraagformulier Vriendenlidmaatschap voor € 25,-

U hebt gekozen voor het Vriendenlidmaatschap van de KNAC voor € 25,- in het eerste jaar. Daarna geldt de normale prijs van € 48,- per jaar. Bij het afsluiten van een lidmaatschap krijgt u acht keer per jaar het magazine 'de Auto'. Tevens heeft u daarmee stemrecht op de Algemene Ledenvergadering en profiteert u van tal van voordelen. Uw lidmaatschap stelt de KNAC in staat om op te komen voor de belangen van automobilisten. Velden gemarkeerd met een rood sterretje * zijn verplicht.

Persoonsgegevens

Bij het aanvinken van toestemming voor automatische incasso geeft u KNAC Services B.V. toestemming om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven. U machtigt uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven in opdracht van KNAC Services B.V. Het betreft het automatisch incasseren van de contributie voor de KNAC. Als u het niet eens bent met de afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

 

De actie loopt tot 1 maart 2022 en de actieprijs is het eerste jaar geldig. Daarna geldt de normale prijs van € 48,- per jaar.