Cars & Coffee bij Van Mossel Museum

Voor de tweede KNAC Cars & Coffee van dit jaar hebben we gekozen voor het pas sinds oktober vorig jaar geopende Van Mossel Museum in Waalwijk. De datum is 18 mei.

Het onderkomen aan de Jan Vesterstraat 1 in Waalwijk (zet de navigatie op Kroonweg 20) staat symbool voor de rijke en lange geschiedenis van Van Mossel. Ruim 70 nostalgische voertuigen uit de merkenportefeuille van deze bekende automotive-groep zijn in Waalwijk te vinden. Met het museum is een stuk cultuur van de Van Mossel historie zichtbaar gemaakt en dat wordt, verdeeld over een ochtend- en middaggroep, maar wát graag gedeeld met u als KNAC-lid. U hebt op zaterdag 18 mei de keuze uit een bezoek in de ochtend of in de middag. In het eerste geval wordt u om 10.00 uur verwacht, in het tweede geval om 13.00 uur. Doorgaans is er op het parkeerterrein trouwens ook heel wat te zien. Deelname aan deze Cars & Coffee kost voor leden 5 euro, niet leden betalen 12,50 euro per persoon. U kunt zich aanmelden voor deze Cars & Coffee via deze link naar de webshop.

Misschien leuk om te lezen:

Nationale Oldtimerdag Lelystad: 16 juni 2024

Hét ideale Vaderdagsuitje voor dit jaar staat al vast. Op zondag 16 juni a.s. vindt namelijk ook de Nationale Oldtimerdag plaats. Op de Batavia Boulevard in Lelystad komen honderden oldtimers samen.

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors