KNAC Taxatiedag bij Prins Classics in Nunspeet

Zoals elk voorjaar organiseert de KNAC weer een taxatiedag en wel op 11 mei. Als locatie hebben we dit keer gekozen voor Prins Classics in Nunspeet. Voor de taxaties maken we dit keer gebruik van de diensten van de beëdigde taxateurs, Bert van den Born en Jos Jurriëns.

Prins Classics is ontstaan vanuit de liefde voor Alfa Romeo. Wim Prins maakte van zijn hobby zijn werk en werd ontdekt door Alfa Romeo die hem dealer maakte. Aansluitend volgden het Abarth dealerschap en de labels Prins Esclusivo en Prins Classics. “We hebben niet alleen een passie voor auto’s, maar ook de ambitie om uw verwachtingen te blijven overtreffen. Échte autokenners zijn hier in goed gezelschap: een mix van 30 specialisten, de één jong en dynamisch, de ander ervaren en vertrouwd”, aldus de website van Prins Classics. Wie even moet wachten tot zijn of haar auto aan de beurt is voor een taxatie, zal zich in de showroom van Prins Classics niet hoven te vervelen!

Tijdens de taxatiedag is er ruimte om maximaal twintig auto’s te taxeren. U kunt uw voorkeur voor een middagdeel hieronder aangeven op het aanmeldformulier. De kosten voor een taxatie bedragen 110 euro en u dient deze contant te voldoen aan de taxateurs. Enkele dagen na de taxatie, krijgt u het rapport per mail toegestuurd.

Misschien leuk om te lezen:

Nationale Oldtimerdag Lelystad: 16 juni 2024

Hét ideale Vaderdagsuitje voor dit jaar staat al vast. Op zondag 16 juni a.s. vindt namelijk ook de Nationale Oldtimerdag plaats. Op de Batavia Boulevard in Lelystad komen honderden oldtimers samen.

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors