Bezoekers

025618
Bezoekers vandaag : 343
Gisteren : 543

Concours d’Elegance helaas geannuleerd

Concurs d'Élégance Paleis Soestdijk

Spijtig nieuws. Want in tegenstelling tot wat er in dit nummer van ons ledenmagazine ‘De Auto’ staat vermeld, zag de organisatie van het Concours d‘Élégance Paleis Soestdijk op 27, 28 en 29 augustus aanstaande zich op het allerlaatste moment gedwongen om het evenement af te blazen.

Op basis van de op dat moment geldende overheidsregels kon de gemeente Baarn alleen een vergunning verstrekken voor maximaal 750 bezoekers per dag. Hierdoor werd het onhaalbaar om het prestigieuze Concours in de tuinen van Paleis Soestdijk kostendekkend te krijgen. En (nog) langer wachten op mogelijke versoepelingen was geen optie meer.

Als Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club c.q. hoofdsponsor vinden we het bijzonder spijtig dat dit prachtige autofeest niet door kan gaan. We delen de teleurstelling van de organisatie, die in het afgelopen jaar alles in het werk heeft gezet om een schitterend driedaags evenement in de steigers te zetten. Schrale troost is dat er al wel een nieuwe datum voor het Concours d’Élégance Paleis Soestdijk is: van 26 tot en met 28 augustus 2022.

De KNAC heeft er het volste vertrouwen in dat dit soort evenementen in de toekomst weer mogelijk zal worden. Daarom hebben wij toegezegd ook volgend jaar hoofdsponsor van het internationale concours d’élégance te zijn.

Degenen die al toegangskaarten hebben gekocht ontvangen hun geld terug, hierover komt nog een bericht van de organisatie.

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors