KNAC Voorjaarsrit 2017

Haersterveerweg 23

Zwolle NL 8034 PJ

Onze jaarlijkse Voorjaarsrit  staat dit jaar gepland voor 22 april. Het wordt een mooie toertocht want de route doorkruist dit keer de Kop van Overijssel, het Nationaal Park de Weerribben-Wieden, Giethoorn, Boswachterij Staphorst en het Dalfser Veld.

We starten meteen al op een unieke plek: Restaurant de Agnietenberg in Zwolle, om vervolgens naar Giethoorn te rijden. Daar lunchen we bij het bijzondere Smit’s Paviljoen, waar u in een ‘punter’ naartoe wordt gebracht.

Natuurlijk verklappen we nog niet alles, maar we finishen bij Classic Job in Dalfsen. Een vermaard KNAC Ambassadeursbedrijf, gespecialiseerd in de restauratie van oldtimers. Maar ook voor een motorrevisie, regulier onderhoud, een deelrestauratie of het rally- en raceklaar maken van uw auto kunt u bij Classic Job terecht.

Schrijf u dus snel in voor de KNAC Voorjaarsrit op zaterdag 22 april. De kosten hebben we beperkt kunnen houden tot 125 euro per equipe, inclusief koffie en thee bij de ontvangst, een rallyschild, de lunch in Giethoorn, het routeboek en de afsluitende borrel.