Bezoekers

003126
Bezoekers vandaag : 332
Gisteren : 474

Gedenkwaardige Voorjaarsrit in zomerse sferen

Een zomerse dag in april, een fantastische route door het Land van Maas en Waal en ruim 200 autoliefhebbers. Betere ingrediënten voor de Voorjaarsrit van 2024 waren niet denkbaar. Het was dan ook in alle opzichten een gedenkwaardige toertocht, waar we nog van kunnen nagenieten. 

Het KNAC Rittenteam had voor de Voorjaarsrit een werkelijk prachtige tocht uitgestippeld. De start, de lunch en de finish waren ook dit keer weer op dezelfde locatie, in dit geval bij Bloemenpark Appeltern. Van daaruit werd in de ochtend een route gereden tussen de Maas en de Waal, gevolgd door een smakelijke lunch. Na de herstart met een leuke behendigheidsproef volgde een meer oostelijke route waarbij de Maas werd overgestoken. Na een kort tochtje met de pont finishten de deelnemers weer in Appeltern. 

Kijk voor meer foto’s op de facebookpagina van de KNAC.

Na de score te hebben opgemaakt, bleek de equipe Van de Beek als winnaar uit de bus te komen. De tweede plaats was voor de equipe Berkhout, terwijl de equipe Van Ballegooijen derde werd. De volledige uitslag, de vragen en antwoorden en de wedstrijdformulieren vindt u hieronder. 

Volledige uitslag Voorjaarsrit 2024

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors