Handige KNAC registratie & blokkeerservice

Een veilig gevoel

SOS Personal Service

De vernieuwde KNAC Registratieservice is een samenwerking tussen de KNAC en DBF onder de naam ‘SOS Personal Service’ die u onder meer diensten als het blokkeren van bankpas en creditcard, registreren en signaleren van waardedocumenten en het verstrekken van een noodkrediet biedt. Voor slechts € 15,- per jaar kunt u, als KNAC-lid, van deze handige service gebruikmaken. Niet leden betalen € 19,95.

De registratieservice van de KNAC bestaat uit:

1.    Blokkeerservice:
Bankpas of creditcard verloren? Met één telefoontje worden alle benodigde stappen ondernomen om tegoeden te beschermen tegen diefstal en misbruik. Ook krijgt u een vergoeding van een eventueel eigen risico tot maximaal € 1.000,= per gebeurtenis.

2.   Signaleringsservice:
Laat identiteitsbewijzen van de inwonende gezinsleden bij ons registreren. U krijgt dan tijdig een seintje wanneer een paspoort of rijbewijs verlengd moet worden.

3.   Registratieservice:
Waardevolle zaken, zoals paspoort, rijbewijs en verzekeringspolissen, kunt u registreren zodat u alles overzichtelijk bij elkaar heeft. Ook kunt u gegevens van kostbaarheden (sieraden, schilderijen enz.) en zelfs mobiele telefoons (niet prepaid) vastleggen.

4.    Noodkrediet:
Wat nu als uw portemonnee gestolen is en uw bankpas en/of creditcard geblokkeerd zijn, terwijl u op vakantie bent in het buitenland? Wij zorgen dat u weer geld ontvangt, in veel gevallen zelfs binnen 24 uur.

5.    Sleutelretourservice:
Door een unieke code op de sleutelhanger kunnen verloren (auto)sleutels weer terugbezorgd worden. Indien de eerlijke vinder de sleutels in de brievenbus deponeert, komen uw sleutels uiteindelijk weer bij u terecht. Uw gegevens blijven anoniem; alleen DBF weet wie bij welk nummer hoort.

6.    Bagage opsporingsservice:
U ontvangt een bagagelabel dat uniek is genummerd. Hierdoor neemt de kans toe dat zoekgeraakte bagage weer terugkomt. Adresgegevens zijn dus niet nodig. Dat is wel zo veilig!

Direct aanvragen

Reden #1

8x per jaar clubmagazine ‘De Auto’

Reden #2

Uitstekende pechhulppakketten

Reden #3

Repratriëringsgarantie voor uw klassieker

Reden #4

Voordelige (auto)verzekeringen

Reden #5

Gratis Autotechnisch advies

Reden #6

Gratis internationaal rijbewijs

Reden #7

Belangenbehartiging voor automobilisten

Reden #8

Extra voordelen voor leden

Reden #9

Exclusieve ledenevenementen

Reden #10

KNAC (historische) clubbadge

Word lid van de KNAC

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors