Bezoekers

024244
Bezoekers vandaag : 406
Gisteren : 483

Show your Card

Exclusieve voordelen voor KNAC leden!

Show your Card!

Ledenvoordeel in het buitenland

Naast het reguliere Ledenvoordeel in Nederland, ontvangt u met uw KNAC-lidmaatschapspas ook voordelen in het buitenland. Bij tientallen partners in Europa, de Verenigde Staten, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Dit voordeelprogramma wordt Show your Card of Show your Card & Save genoemd.

Om gebruik te kunnen maken van deze buitenlandse voordelen heb je je KNAC-lidmaatschapspas nodig. Hierop staat op de achterzijde rechtsonder het Show your Card!-logo vermeld en rechtsboven de clubcode. Je krijgt voordeel bij autoverhuurders, cafés en restaurants, hotels en uitjes. 

Show your Card voordelen

> Bekijk alle voordelen van Show your Card

Ledenvoordeel in de Verenigde Staten

In de Verenigde Staten wordt het Show your Card!-programma beheerd door de zusterclub AAA (American Automobile Assocation). Dit programma heet daar het Show your Card & Save programma. Je hebt een aanvullende pas nodig om hiervan gebruik te maken. Op deze pas staan het ANWB-logo en clubcode vermeld. De partners ter plaatse kunnen je vragen deze aanvullende pas te laten zien, samen met je ANWB-lidmaatschapspas.

> Download de aanvullende pas 2020

Als je in de winkels van zusterclub AAA je KNAC-lidmaatschapspas laat zien kun je er een schat aan toeristische informatie krijgen, variërend van een handige routekaart tot een uitgebreid reisadvies op maat. Je ontvangt gratis de ‘AAA Tourbooks’, een klassieker onder de Amerikaanse reisgidsen, boordevol actuele toeristische informatie. Dit materiaal is niet bij de ANWB-winkels te verkrijgen en ook niet vanuit Nederland in de VS te bestellen.

Vermeld dat de Koninklijke Nederlandse automobielclub een samenwerking heeft met de AAA en ook in het Show your Card & Save programma zit. In het Engels heet dat ‘AAA affiliate with full reciprocity’.

De spelregels en voorwaarden van Show Your Card! kunt u hier downloaden.

De KNAC staat open voor opmerkingen en  suggesties:

KNAC
t.a.v. ledenservice
Postbus 93114
2509 AC Den   Haag
Tel: 070-3831612
E-mail: ledenservice@knac.nl  

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors