Stichting Club van Alfa Romeo Bezitters 83e KNAC Vriendenclub

De afgelopen jaren zijn er al heel wat autoclubs Vriendenclub van de KNAC geworden om de krachten te bundelen bij de behartiging van onze automobiele belangen. Daar is nu een 83e club bijgekomen en wel de 2.700 leden tellende Stichting Club van Alfa Romeo Bezitters. 

De SCARB, zoals de club kortweg wordt genoemd, is opgericht in 1978 en bestaat dus al 45 jaar. Bezitters van vele typen Alfa Romeo’s, tot en met de Mito en de laatste Giulietta, zijn welkom bij de club. De KNAC heet de club en de leden van harte welkom en onderschrijft het motto van de club van harte: Passie beleef je samen! Alfaclub.nl

Misschien leuk om te lezen:

Bron: Pixabay, https://pixabay.com/nl/photos/van-brienenoordbrug-rotterdam-winter-3894954/
Rijkswaterstaat: ‘Van Brienenoordbrug is veilig’

Rijkswaterstaat heeft gereageerd op de brandbrief die burgemeesters Aboutaleb (Rotterdam) en Van Zanen (Den Haag) deze week stuurden over de Rotterdamse Van Brienenoordbrug. Volgens de uitvoeringsorganisatie is er van instortingsgevaar geen sprake, maar is de oeververbinding wel ‘op leeftijd’.

Nationale Oldtimerdag Lelystad: 16 juni 2024

Hét ideale Vaderdagsuitje voor dit jaar staat al vast. Op zondag 16 juni a.s. vindt namelijk ook de Nationale Oldtimerdag plaats. Op de Batavia Boulevard in Lelystad komen honderden oldtimers samen.

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors