Bezoekers

003157
Bezoekers vandaag : 363
Gisteren : 474

Toyota Yaris Auto van het Jaar 2021

De Toyota Yaris is Auto van het Jaar 2021. Met 266 punten eindigde de Yaris ruim voor de Fiat 500E (240 punten) en de Cupra Formentor (239 punten). Dat is bekendgemaakt in Genève. Vandaag werd ook bekend dat de Lexus LC 500 Convertible in de prijzen is gevallen. Lexus is het luxemerk van Toyota. 

De overige vier finalisten kwamen er nauwelijks aan te pas bij de Auto van het Jaar-verkiezing. De Volkswagen ID.3 haalde 224 punten, de Škoda Octavia 199 punten, de Land Rover Defender 164 punten en de Citroën C4 143 punten. De uit 59 journalisten uit 22 Europese landen bestaande jury loofde de Yaris vanwege zijn efficiënte en verfijnde hybride aandrijflijn, de uitstekende rijeigenschappen, de hoge mate van veiligheid en het design van de Yaris dat spannender dan ooit is. De onderscheiding volgt slechts enkele dagen nadat bekend werd dat de nieuwe Yaris de bestverkochte auto in Europa is.

Lexus LC 500 Convertible

Niet alleen Toyota viel vandaag in de prijzen, ook Lexus haalt een mooi succes binnen. De LC 500 Convertible werd namelijk gekozen tot Women’s World Car of the Year in de categorie Best Luxury Car. De LC 500 Convertible is de eerste Lexus met softtop. Hij roept volgens de jury veel enthousiasme op met zijn hoogwaardige technologie en zijn hoge comfort- en kwaliteitsniveau. De jury van de Women’s World Car of the Year bestaat uit 50 autojournalisten uit 38 landen. De volledige uitslag van de verkiezing wordt bekendgemaakt op 8 maart, de Internationale Dag van de Vrouw.

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors