Bezoekers

025581
Bezoekers vandaag : 306
Gisteren : 543

KNAC Tweewieler Pechhulp

Pechhulp voor uw fiets, scooter of brommer

Voor de tweewieler

De auto kan best een dagje zonder u. Maar zonder pechhulp kunt u natuurlijk nooit. Daarom biedt de KNAC de KNAC Tweewieler Pechhulp. Voor iedereen die ook weleens de fiets, brommer of scooter gebruikt. Deze extra service is voortaan opgenomen in elk lidmaatschap met pechhulp. 

U rijdt graag auto, maar waarschijnlijk gebruikt u ook regelmatig de fiets, de scooter of brommer voor de kleine stukjes of een sportieve tocht. Komt u daarmee onverhoopt met pech langs de kant van de weg te staan? Ook dan wordt u ter plaatse geholpen. Bijvoorbeeld als u een lekke band heeft, een kapotte ketting of problemen met de accu. En lukt het repareren niet, dan wordt u naar uw bestemming gebracht. 

Exclusief voor KNAC-leden

De KNAC Tweewieler Pechhulp is persoonsgebonden en exclusief voor leden en partnerleden die al een KNAC-pechhulppakket voor hun auto hebben. De service volgt de dekking van uw bestaande pechhulppakket. Dus heeft u woonplaatsservice, dan geldt dat ook voor uw Tweewieler Pechhulp. Heeft u een Europapakket, dan geldt de Tweewieler Pechhulp alleen voor Nederland en België.

De voordelen van KNAC Tweewieler Pechhulp

Pech melden? Bel ons!

In Nederland 0800 099 44 02

In België 0031 70 314 51 19

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors