KNAC Tweewieler Pechhulp

Pechhulp voor uw fiets, scooter of brommer

De auto kan best een dagje zonder u. Maar zonder pechhulp kunt u natuurlijk nooit. Daarom introduceert de KNAC nu de KNAC Tweewieler Pechhulp. Voor iedereen die ook weleens de fiets, brommer of scooter gebruikt. Deze extra service is gratis tot 1 april 2022. 

U rijdt graag auto, maar waarschijnlijk gebruikt u ook regelmatig de fiets, de scooter of brommer voor de kleine stukjes of een sportieve tocht. Komt u daarmee onverhoopt met pech langs de kant van de weg te staan? Ook dan wordt u ter plaatse geholpen. Bijvoorbeeld als u een lekke band heeft, een kapotte ketting of problemen met de accu. En lukt het repareren niet, dan wordt u naar uw bestemming gebracht. 

Exclusief voor KNAC-leden* 

De KNAC Tweewieler Pechhulp is persoonsgebonden en exclusief voor leden en partnerleden die al een KNAC-pechhulppakket voor hun auto hebben. De service volgt de dekking van uw bestaande pechhulppakket. Dus heeft u woonplaatsservice, dan geldt dat ook voor uw Tweewieler Pechhulp. Heeft u een Europapakket, dan geldt de Tweewieler Pechhulp alleen voor Nederland en België. 

Tot 1 april 2022 gratis!

Het afgelopen jaar hebben we minder gereden, dat zagen we terug in de afname van het aantal pechgevallen, vooral in het buitenland. Vandaar dat de KNAC graag iets teruggeeft aan haar leden in de vorm van een jaar lang gratis KNAC Tweewieler Pechhulp. Een extra zekerheid voor iedereen die ook graag de weg op gaat met een fiets, brommer of scooter. Wilt u altijd en overal verzekerd zijn van de beste pechhulp, wat u ook rijdt? Dan hoeft u helemaal niets te doen. De KNAC Tweewieler Pechhulp is geldig tot 1 april 2022. Daarna ontvangt u een persoonlijk aanbod van ons. 

De voordelen van KNAC Tweewieler Pechhulp  

24/7 pechhulp ter plaatse in heel Nederland en België
Voor elk type langzaam verkeer, van fiets tot scooter
Pech niet direct op te lossen? Wij brengen u naar uw bestemming
Persoonsgebonden
Gratis tot 1 april 2022

Bekijk de aanvullende voorwaarden KNAC Tweewieler Pechhulp.

Pech melden? Bel ons!

In Nederland 0800 099 44 02

In België 0031 70 314 51 19