Bezoekers

024200
Bezoekers vandaag : 362
Gisteren : 483

Association Peugeot Hollande

De Association Peugeot Hollande is één van de gespecialiseerde Peugeot-clubs in ons land. En hij bestaat al 40 jaar, want in 1975 vond de oprichtingsvergadering plaats op een studentenkamer in Tilburg.

Aanvankelijk was de APH, zoals de club ook wel kortweg wordt genoemd, alleen gedacht voor eigenaren van de Peugeot 203, het eerste naoorlogse model van het Franse merk. Maar al snel werden ook vooroorlogse modellen toegelaten evenals de technisch sterk nauw aan de 203 verwante 403.

In de afgelopen 40 jaar hebben vele vrijwilligers zich ingezet voor deze bijzondere merkenclub. En daardoor is de Association Peugeot Hollande nog altijd een bloeiende vereniging. Momenteel heeft de club 420 leden en circa 50 procent van de door de APH toegelaten Peugeots is ook daadwerkelijk aangesloten bij de vereniging!

Nieuw clubmagazijn

De Association Peugeot Hollande is erg actief in de ondersteuning van de leden. In oktober 2012 werd bijvoorbeeld een nieuw clubmagazijn in gebruik genomen in Lelystad. Het magazijn beschikt over een groot assortiment zeldzame onderdelen en er wordt bijbehorend technisch advies gegeven. Voor dat laatste zijn overigens ook diverse technisch specialisten aan de club verbonden, vaak mensen met veel ervaring in specifieke modellen.

Voor het clubblad Le Lion werkt de APH samen met de Peugeot 404 Vereniging en met de Peugeot Club Nederland. Het is een full-color magazine dat zes keer per jaar verschijnt. Maar misschien wel het belangrijkste voor de leden van het Association Peugeot Hollande is de evenementen-commissie. Met vele evenementen en bijeenkomsten door het gehele land worden de mechanieken steeds soepel gehouden en worden de sociale contacten tussen leden hechter gesmeed. Met name de buitenlandrit, die om het jaar wordt georganiseerd, mag zich altijd in grote belangstelling verheugen.

De Association Peugeot Hollande, bijna vanaf het eerste uur Vriendenclub van de KNAC, is dus een springlevende merkenclub en heeft liefhebbers van een klassieke 403 of een (nog) oudere Peugeot veel te bieden!

Website: www.aph-peugeot.nl
Facebook: www.facebook.com/peugeotaph
Twitter: https://twitter.com/peugeot_aph
Lid worden: www.aphpeugeot.nl/index.php/vereniging/lidmaatschap.html

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors