Bezoekers

025607
Bezoekers vandaag : 332
Gisteren : 543

Beste wensen

Het is een open deur maar ik gebruik ‘m hier toch maar even: het jaar 2019 is voorbij gevlogen! Ten eerste was er op politiek gebied veel te doen, van discussies over stikstofoxiden tot de invoering van E10-brandstof. Maar laten we ook de presentatie van het deltaplan mobiliteit van de mobiliteitsalliantie niet vergeten.

In KNAC-verband mochten we velen van u begroeten. Zowel tijdens onze reguliere – zonovergoten – Voorjaars- en Herfstritten, als tijdens kleinschaligere evenementen als onze taxatiedagen, masterclasses en cursussen. Drie recente initiatieven haal ik hier even naar voren: de KNAC Cars & Coffee in Arnhem met 270 deelnemers, de speciale KNAC-viewing van de film ‘Le Mans 66’ met commentaar van tweevoudig Le Mans-winnaar Gijs van Lennep en natuurlijk de succes- en sfeervolle algemene ledenvergadering waar ook minister Cora van Nieuwenhuizen te gast was en het woord voerde.

Los hiervan zijn felicitaties op zijn plaats voor het bestuur van de Rode Kruis Rally! Onlangs kreeg het bestuur van deze rally op voordracht van de KNAC de Founding Members Heritage Award uitgereikt uit handen van FIA-president Jean Todt. Na het Haagse Louwman Museum is dit pas de tweede Nederlandse winnaar ooit. Onze nationale Rode Kruis Rally kent elk jaar een imposant deelnemersveld (en dito wachtlijst) en is een parel voor het uitdragen van ons mobiele erfgoed. Bovendien is met deze rally in de loop der jaren liefst twee miljoen euro opgehaald!

Uiteraard hebben we weer een serie plannen klaar, waaronder een evenement voor vooroorlogse auto’s: de Vestingsteden Rally.

Hoe dan ook, eerst sluiten we 2019 af – het jaar waarin we de grens van 12.500 leden gepasseerd zijn. Ik wens u en uw dierbaren namens alle medewerkers, de directie en het bestuur een fijn Kerstfeest, een bruisend oud en nieuw en een gezond 2020 toe.

Wouter Kolff
Voorzitter

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors