Bezoekers

025598
Bezoekers vandaag : 323
Gisteren : 543

Onze club gaat klasse

Als ik naar buiten kijk zie ik de avonden steeds iets vroeger vallen. We gaan dan ook weer voorzichtig richting het einde van het jaar. Maar voor de KNAC betekent dat niet dat er minder te doen is. Integendeel! We pakken de laatste beurzen van het jaar mee en maken ons op voor de komende taxatiedag, waar u als lid en liefhebber voor een schappelijke prijs uw pronkstuk kunt laten taxeren. Verzekeringen blijven immers een belangrijk onderdeel voor de KNAC. Ook staat de herfstrit weer op stapel. De rallycommissie heeft een prachtige rit in elkaar gezet. Uiteraard is het altijd spannend hoe de voorspellingen op 5 oktober zullen zijn, maar de ervaring leert dat we eigenlijk altijd mooi weer hebben. Daarnaast is er een masterclass op 12 oktober, waar we de elektronica van old- en youngtimers gaan bekijken. En met deze opsomming ben ik er nog niet!

Graag wil namelijk uw aandacht vragen voor 2 november. Dan hebben we algemene ledenvergadering en dit keer niet op een doordeweekse middag en avond, maar op zaterdag. Bovendien hebben we met het Bomencentrum/Jardin d’Hiverre in Baarn een centrale locatie gevonden, waar ook een prachtige collectie Volvo’s te zien is.

Van ons bent u bovendien gewend dat we goede sprekers uitnodigen. Twee jaar geleden hadden we in het DAF Museum professor Steinbuch, die als vaandeldrager voor elektrisch rijden de even terechte als kritische vragen van de leden beantwoordde. Vorig jaar waren we op Circuit Zandvoort, waar race-iconen uit het voormalig Racing Team Holland geïnterviewd werden en prins Bernard jr. een vlammend pleidooi hield voor de komst van de Formule 1 naar Nederland.

Het was niet eenvoudig een spreker te vinden die het zou aandurven deze lijn voort te zetten, maar met een toezegging van de minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen moet dat toch zeker lukken. Ze heeft in haar drukke agenda tijd kunnen vrijmaken om ons toe te spreken en vragen te beantwoorden. De conclusie van bovenstaande lijkt me dan ook duidelijk: onze club gaat klasse!

Wouter Kolff
Voorzitter

Misschien leuk om te lezen:

Word lid van de KNAC!

Het lidmaatschap van de KNAC – de oudste automobilistenclub van Nederland – geeft u tal van voordelen. 

Winkelwagen 0

Zoeken in knac.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors